Kommentoi

 1. Näyttää mun syksyiseltä asulta :) ainoo, että mun takki oli ihanan Minni f. Ronyan (samoin mekko) ja veska on vain kirppislöytö. Ihana harmaa!

 2. Lovely jacket!

 3. tai siis coat:han toi on :)

 4. Kun luokseni muutti harmaa kissa seitsemän vuotta sitten, on vaatekaappinikin muuttunut koko ajan vain harmaammaksi. Onneksi harmaassa riittää sävyjä, joten voi ostaa suht’ samanlaisia vaatekappaleita useampia mutta vähän eri sävyissä. ;) Tuollaista lähes kokoharmaata en ole kokeillut, sinulla se näyttää kyllä eri hyvältä.

  Tuosta piposta on pitänyt kysyä, että millaista villaa se on, pehmeää kuten merino vai sellaista karkeampaa peruslampaanvillan kaltaista?

 5. munkin vaatteista on eniten harmaita. loput onkin sitten pääasiassa mustia ja valkoisia. kaipaan usein jotain väriä, mutta jostain syystä kaupassa hypistelen vain kaikkea harmaata.

 6. Ihana ihana! Tää on niinku mun haaveasu talvelle. Pitäisiköhän sittenkin sijoittaa tuohon kaulahuiviin… Se näyttää niin mukavalta. Tuntuu vain että hinnassa on aika paljon merkkilisää, sen takia jäänyt vielä mietintään.

  Aiheesta toiseen, joudun luultavasti hankkimaan pian itselleni elämäni ensimmäiset silmälasit! (en ole vielä käynyt edes silmälääkärillä, mutta on tää kai aika selvä juttu kun ei tunnu näkevän mitään pienempää tekstiä…)
  Haluaisin jotkut vähän erikoisemmat ja kestävät, olisiko teillä ehdottaa jotain optikkoja Helsingissä jotka myy jotain spessumpaa mallistoa tai ehkä jopa jotain vintagejakin? Tykkään kyllä melko graafisesta tyylistä, mutta ihan perinteisin graafikkolasi ei kyllä kelpaa. Oon hankala asiakas.

 7. Emmi-Liia, kuulostaapa hyvältä ;) Mutta juu, ihana harmaa!

  Yvonne, voi kiitos :)

  Nessu, harmaat kissat on niin kauniita! Ja hyvä syy hamstrata harmaata vaatekaappiin… Pitääköhän mun muuttaa kaappi mustavalkoiseksi/ruskeavalkoiseksi/mustaruskeavalkoiseksi, sitten kun meille muuttaa jackrussellinterrieri?

  Pipo on jotain 100% ”geelong”-villaa, enemmän muistuttaa merinoa kuin perussukkalankaa. Ei kutita!

  Nna, ei se väärin oo! :)

  ninapa, voi kiitos :) Tuo sama huivi on ollut Acnen talvimallistoissa vuosikausia, itse harkitsin ainakin pari vuotta ja viimein tänä syksynä hurahdin.. Itse asiassa kaksin kappalein, mulla on myös tummansininen. Ja tyytyväinen olen – eivät ole nyppyyntyneet tai nuhjuuntuneet, ja erityisesti tuota harmaata olen raahannut mukanani jostain lokakuusta asti ainakin.

  Tervetuloa rillipäiden kerhoon! Me ollaan asioitu iät ajat Sanomatalossa sijaitsevassa Helsingin Katseessa (http://www.helsinginkatse.fi) myös perhe ja ystävät ovat löytäneet sieltä upeita kehyksiä. Palvelu on huippuluokkaa ja valikoima mielenkiintoinen, muttei kuitenkaan sieltä övereimmästä päästä. Myös T-Optikista (http://www.t-optik.fi) olen kuullut hyvää, sieltä löytyy ymmärtääkseni myös vintagea. Fredalla sijaitseva Optiikkahuone (http://www.optiikkahuone.fi) on myös pullollaan hyvännäköistä vintagea!

  Näillä pääset varmaankin jo hyvin liikkeelle, tsemppiä etsintään!

 8. […] ruusumekko, sinikukkamekko, harmaa takki – vieläkin jaksan riemuita jokaisesta Samuji-hankinnastani. Kevään mallistoa on alkanut […]