hengettömiä

Hurjan kauniita hengettömiä koruja on tehtaillut Saksasta ponnistava Saskia Diez. Juuri nyt tällaiset henkäyksenohuet ja eleettömät korut tuntuisivat kaikin puolin oikeilta. Sievistely ja söpöily on jäänyt syksyn varrella vähemmälle, nyt miellyttävät pelkistetyt ja simppelit vaatteet sekä järeät kengät. Ehkäpä pieni koru – vaikkapa tällainen lähes huomaamaton – olisi se kaipaamani pieni yksityiskohta yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Saskia Diezin koruja vasemmasta yläkulmasta myötäpäivään:
Gold Wire Ring, $167
Silver Fine Round Bracelet, $135
Silver Superfine Ring, $95
Gold Wire Bracelet, $555
kaikki lagarconne.com

Kommentoi

  1. Niinpä!
    Minua miellyttää kaikista eniten tuo simppeleistä simppelein Gold wire ring. Jotenkin sellaiset klohmukorut ei mulla toimi, ja olen huomannut, että noinkin hentoinen yksityiskohta tekee kokonaisuudelle yllättävän paljon.

  2. On kauniita koruja, mutta ihan sikahintaisia. Joku näppärä käsistään pystyy tekemään yhtä simppeleitä ja ihania koruja tilaamalla netistä tarveaineet. Tai teettämälllä hopeasepällä pääsee paljon kukkaroystävällisempiin hintoihin.