omat juomat mukaan

Christopher Kane suunnitteli talven juhlasesonkiin tällaisen laukkusen.

Jos sinullakaan ei juuri nyt satu pyörimään taskun pohjalla kuuttasataa euroa ylimääräistä, vajaalla kolmellakympillä irtoaa kyllä lähes vastaavanlainen pussukka pikkujouluihin. Alkosta kainaloon kolmen litran hanapunkku, seurueelle kierros tai pari, pussi ulos pahvilootasta ja voilà! Siinä lepää.

Sitten pitäisi vielä selvittää, kuka haluaa paljettimekkonsa pariksi kainaloonsa muovisen istukan. Ehkä se alkaa tuntua hyvältä idealta, jos päätyy tyhjentämään hanapunkkunsa yksin. Kokeilu omalla vastuulla.

Christopher Kane Large Aqua Bag, 615 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. Muovinen istukka.

    Repesin totaalisesti.

  2. Tässä käy kuitenkin, niin kuin tennareissa. Nyt tämä naurattaa ja vuoden kuluttua tilattuasi tälläisen – oi sitä selitysten tulvaa!

    ;-P

  3. Haha, sillä erotuksella etten halua tällaista pussukkaa lähellenikään… En nyt, enkä vuoden päästä. Vannon: hämmentyä voi ja siitä voi päästä ylitse, mutta olisin kovasti ihmeissäni mikäli näkisin vuoden kuluttua kainalossani jotain, jonka olen kerran nähnyt muovi-istukkana :D

    Tennarihankinnan perustelin vuoden harkinta-ajan ja pääni osittaisen pyörtämisen itselleni sillä, että jos arkikäyttö ei sitten jostain syystä enää kiinnostaisikaan, niin olisipahan viimein yksi rönttäkenkäpari, jonka voi huoletta ja miettimättä vetäistä jalkaan roskia viedessä, sunnuntaikauppareissuilla ja (laina)koiria ulkoiluttaessa :) Jotta mikäli määrittelen ensi syksynä tennareiden aseman uudelleen, tennariparini ei suinkaan joudu kaatopaikalle – kirppikselle saakka noista tuskin on, mikäli alun innostuksesta ja ahkerasta käytöstä jotain voi päätellä.