väriterapiaa kaamokseen

Seventeen Evergreenin kappale Polarity Song on sopiva yhdistelmä MGMT:ia ja Of Montrealia, eli hyvä. Video on suorastaan loistava ja tarjoaa mukavaa väriterapiaa tähän pimeään vuodenaikaan. Klik-klik!

Kommentoi

 1. Hei iso kiitos tästä! Ihastuin samantien Seventeen Evergreenin äänimaailmaan, ihan täydellistä sateisen perjantain musiikkia. Illalla jatkan itseni hemmottelua musiikilla vähäsen eri merkeissä, kun pitkään odottamani Rubik nousee Tavastian lavalle. Jee! Loistavaa viikonloppua sinne!

 2. Asiasta toiseen, oletko Inke katsonut Samujin kevätmallistoa? http://www.elle.fi/muoti/muotinaytokset/catalkgalleriat/_a227600/kurkkaa+samujin+kevatmallistoon/
  Mitä tykkäsit…?

 3. h, olen käynyt muutamiakin kertoja vaivihkaa vilkuilemassa ja lämmennyt tälle mallistolle pikkuhiljaa. Ei iskenyt heti ensinäkemältä ihan niin kovaa kuin viime kevät ja tämä syksy, mutta eiköhän kevään korvilla tule soviteltua useampaakin malliston vaatetta ihan tositarkoituksella. Harmaat ovat ihania, lisäksi tykkään noista hieman heittelevistä mittasuhteista: shortseja pidempi bleiseri, lyhyen neulepaidan alla reilusti pidempihelmainen paita, vajaat lahkeet jne.

  Ehkä ensi kesäksi sitten se maksimekko… Jospa löytyisi jostain sellainen, jonka helmasta ei tarvitsisi napsaista useampaa kymmentä senttiä pois :)

  Mitäpä sinä tykkäsit mallistosta?

  ps. Korjasin linkin kommentistasi, toiv. ei haittaa :)

 4. Olen samaa mieltä sun kanssa, että mallisto alkaa näyttää sitä paremmalta, mitä enemmän sitä katselee :) Siinä on 2-3 vaatetta, jotka kiinnostaa, mutta loput ei. Osa vaatteista näyttää kuvassa jotenkin oudoilta ja epäkäytännöllisiltä, mutta pitää nähdä ne luonnossa…

  Kiitos kun korjasit linkin, en tajunnutkaan että siinä on jotain vikaa :)

 5. h, onko väärin sanoa, että olen vähän helpottunut, että mullakin pakkosaada-vaatteiden määrä pyörii parissa kolmessa? :) Keväämmällä ne tarpeet sitten punnitaan… No, fanina odottelen innoissani – eiköhän keväällä tule kannettua penni jos toinenkin Samujin kassaan!