tuuleen huudetut toiveet

Sori kaverit: tunnustan olleeni juurikin niin pikkusieluinen, etten voitontahtoisena voinut kertoa teille Hopen tiistaina päättyneestä kisasta, jonka palkintona arvottiin onnekkaalle tuollainen kuvassa näkyvä, ensi kevään mallistoon kuuluva ja kerrassaan upea takki.

Kyttäsin Hopen facebook-sivua jo koko maanantain, kun menin hieman päivissä sekaisin. Tiistaina tuntui jo siltä, että on vain ajan kysymys, kun pääsen kertomaan jollekulle että miltä-nyt-tuntuu, ilosta vapisten.

Nyt on torstai, enkä ole vieläkään aivan täysin toipunut siitä että palkintotakit pysyvät Ruotsissa, vaikka kuinka yritin blokata mahdollisimman monta suomalaista kilpasiskoa pelistä pois tietoa panttaamalla. Voi perhana.

Keväämmällä voi olla, että ostan itselleni Hopelta luottokortilla voittoarvan ja odottelen lähettipoikaa saapuvaksi onnenkyyneleitä pyyhkien, ruusukimppu kainalossa. On se hieno.

Hope Windy Coat, 560 €, hope-sthlm.com

Kommentoi

  1. Minä osallistuin myös arvontaan, mutta enpä muistanut tarkistaa, että voitinko. Jaa, no, nyt kuulin, että en. Pitääkö munkin sitten laittaa Visa vinkumaan keväällä? Eihhh… Vähän masentaa.

  2. Joo. Luulin olevani ainoa osallistuja ja voittavani siis varmasti, koska kuka nyt tuommoisiin sähköpostikisoihin jaksaa osallistua. ;)