tasapainoilua

Converset ja Vansit ovat aina viihtyneet jaloissani, mutten koskaan ole mieltänyt itseäni miksikään tennareiden ylimmäiseksi ystäväksi. New Balancen ja Niken kenkiä en ole ymmärtänyt oikeastaan laisinkaan, paitsi ehkäpä juoksuradoilla. Kaikki kunnia kaikille teille tossuhulluille, mutta minä en yksinkertaisesti ole osannut yhdistää tällaisia kenkiä omaan tyyliini, edes mielessäni.

Tänään aamupalapöydässä kävi kuitenkin ilmi, että olemme molemmat Inken kanssa haaveilleet viime aikoina New Balancen tennareista. Salaa se ajatus on kypsynyt jossain takaraivossa ja nyt tuntuu siltä, että näitä pitäisi päästä sovittelemaan. Osaatteko, oi arvon tennarihullut kertoa, mistä löytäisin itselleni kuvassa näkyvät harmaat M574-malliset kengät koossa 42? (Niin, ja Inkelle kuulemma jotain tummansinistä.)

(kuvat endclothing.co.uk)

Kommentoi

  1. Kiitos herrat vinkeistänne ja linkeistänne! Löysin etsimäni.

  2. Ei voi olla totta! Mä niiiiiin en näe noita sun jalassa, paitti ilmeisesti näen. Ihan kohta vielä.

  3. Jos et ole vielä ehtinyt vetää liipasimesta niin noita kannattaa katsastaa briteistä, ovat paljon halvempia.
    Esim nämä 574 Made in UK -popot:
    http://www.ebay.co.uk/itm/New-Balance-ML574UGR-Classic-Grey-Trainers-/220846010999?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item791549c2f9

  4. Lode, niin näet :)

    erikb, kiitos vinkistä. Pidetään mielessä, jos näitä innostuu tilaamaan enemmänkin.