15/11/11

Selkäpuolella oli tänään tiukka rivi nappeja, niskasta aina polvitaipeeseen asti. Liekö sitten juuri noiden selkään sijoitettujen nappien ansiota, että nämä kaksi uutta lempivaatettani toimivat mielestäni mainiosti myös yhdessä. Ja mikäpäs sen kivempaa kuin yhdistää lemppari lemppariin.. Eihän tällaisina pukeutumisen riemuvoittopäivinä voi mennä mikään muukaan sitten vikaan.

(Jos siis jätetään laskuista se, että työpaikan ovella huomasin avainnippuni jääneen illalla jumppakassin pohjalle. Tämä ei olisi mikään ongelma, ellen olisi huomattavasti aamuvirkumpaa sorttia kuin toimiston muu poppoo. Jotain johdatusta ilmeisesti, että tänään oli syksyn ensimmäinen päivä kun katsoin kotoa lähtiessäni tarpeelliseksi napata mukaani hansikkaat.)

Mekkoa olen käyttänyt niin paljon, että epäilen jo lipsuneeni liioittelun puolelle. Ei sinänsä mikään yllätys: tiesin jo silloin kassalla mekon kanssa seistessäni riskinä olevan, että joku joskus vielä kuvailee minua jollekulle ”sinä tyttönä, jolla on aina se tummansinivalkokukallinen mekko päällä”.

Mutta tuota neuletta minä vieläkin vähän ihmettelen: olen siihen nimittäin aivan palavasti rakastunut. Ostin sen toissasunnuntaina Tukholmasta lainarahoilla mietittyäni neuleen mahtavuutta ja sen hankkimista ääneen – hienovaraisesti, totta kai – koko viikonlopun. Kotiin palattuani olen onnistunut jättämään paidan lepäämään kolmena päivänä, niinäkin varsin vastentahtoisesti. Mielestäni se on sopinut toistaiseksi kaikkeen, kaikkialle ja kaiken kanssa.

Se on kyllä vähän jännä homma: minä kun en ole pimeän, lentämisen, ötököiden ja mörköjen lisäksi pelännyt mitään niin paljon kuin lyhyitä ja leveitä neuleita. Kun lihottavat.

Eipä tuo neule kyllä vaa’alla painanut juuri sataa grammaa enempää. Omituinen homma.

Neule Whyred
Mekko Samuji

Kommentoi

 1. Ihana asu, tuo neule on ihan mahtava. Olen pelännyt samasta syystä noita lyhyempiä paitoja, olen muutenkin niin muodoton (eli vyötärötön) että en ole edes uskaltanut sovitella mitään…

  Tuo mekko oli muuten tehnyt comebackin Gaudeteen, yksi 34 siellä huutelee omistajaansa. Käyn varmaan päivittäin katsomassa sitä nettikaupassa ja yritän samalla muistuttaa itselleni että minä en osaa käyttää kuviollisia vaatteita (raitoja ei lasketa kuviollisiksi). Ostakaa nyt joku se pois ennenkuin minä ehdin…

 2. Kiitos Anneli:) Tänä aamuna tosin todistettiin, ettei tuo neule ihan kaiken kanssa käy… Kyllähän sitä ei-kaivattua volyymiä alkoi löytyä, kun optimistina yritin yhdistää neuleeni todella massiiviseen kellohameeseen, jossa on varmaan 4 metriä kangasta. Vautsi…

  Ja totta tosiaan – joku kolmenelonen, käykää hakemassa se nyt pois sieltä kuljeksimasta! Tai sinä? Ei tuo kuvio niin raisu ole noine hillittyine väreineen etteikö sitä voisi käyttää siinä missä raitojakin ;)

 3. Tuo mekko on aivan hurjan söpö ja kaunis ja ihana, sopii sulle kuin nakutettu. Mekkoa tulee muuten sittenkin pieni erä lisää, odottelen malttamattomasti omaani saapuvaksi kuun vaihteessa!

 4. Mitä, mitä? Mekkoa tulee lisää Gaudeteen vai Samujiin? Haluan omani! Kun tuohon kokoon 34 en valitettavasti mahdu…

 5. Ainakin Samujilla mun tiedot otettiin ylös ja sanoivat, että pieni erä tulee – soittavat sovittelemaan, kun mekot saapuvat Kiseleffille! Kannattaa laittaa vaikka sähköpostia ja varmistaa asia, mutta näin tytöt ainakin mulle lupailivat :)

 6. Niitä mekkoja on siellä vissiin jo, jaiks! Samujin facebook-sivuilla näin mainittiin. Yhteyttä sitten vaan sinne Kiseleffin talon puotiin, en voi kuin suositella lämpimästi.

 7. Oj, vad fin du är!

 8. […] nyt esimerkiksi sinikukkainen mekkoni, jonka parissa olen viettänyt lähestulkoon huolestuttavan paljon aikaa. Laitoin sen juuri […]

 9. […] bloggarinäpeille, niin siinähän sitten nuoleskellaan omia ja katsellaan sydän syrjällään kanssabloggareitten ihanuuksia, kerran jos […]