syksyn sävy

Elokuun viimeisen päivän kuluttua vain yksi väri kynsissä on ollut oikein. Samaa mieltä olin viime syksynä, ehkäpä olen vielä ensi vuonnakin.

Uusi pullo viininpunaista tuli tänään postissa. Puhtaasti nätin pullon vuoksi ostoskoriin päätyi Butter Londonin sävy La Moss – laadusta en osaa sanoa vielä mitään, mutta sävy on just eikä melkein. Taustalla taas piileksii pullo Seche Viten pikakuivattajaa. Siitäpä sanon sen verran, että mitään toista pikakuivattajaa en taida haluta enää ostaa.

Viininpunaisen kaipuu on edelleen huipussaan, pelkät kynnet ja viininpunainen huulipuna eivät nyt tunnu riittävän. Vinkkejä oikein syvän viininpunaisista villatakeista otetaan vastaan – löytynyt on vasta violettiin taittuvia ja marjapuuroon vivahtavia versioita.

Kynsilakat tilasin lookfantastic.comista.

Kommentoi