2 tone tricker’s

Englantilaisen Tricker’sin valmistamat broguesit tuntuvat tällä hetkellä erittäin ajankohtaiselta. He ovat tehneet useiden kauppojen kanssa omia erikoiseriä ja on hauskaa huomata, että juuri nämä versiot ovat eniten mieleeni. On kuitenkin yksi kenkä ylitse muiden ja se on kuvassa näkyvä Two Tone Long Wing Brogue, joka on tehty yhteistyössä End Hunting Co.:n kanssa.

Yksi ongelma olisi – näitä ei jostain helekkarin syystä ole valmistettu omassa koossani. Jos en osoittanut riittävästi empatiaa Inkelle toissa päivänä, niin nyt voin astua saappaisiisi. (No pun intended.)

Tricker’s Two Tone Long Wing Brogue, £ 340, endclothing.co.uk

 

Kommentoi

  1. Trickers on mainio valmistaja. Itsellä MTO-tilauksena hankittu useampikin pari, hinta/laatusuhde brittilafkojen parhaimmistoa. Tosin viime aikoina hinnat ovat kysynnän seurauksena nousseet mielestäni vähän liikaakin, mutta lafkan laatuun voi kyllä luottaa.

  2. Joo, hinnat ovat kyllä nousseet – muistan itsekin niiden olleen vielä tovi sitten edullisempia. Hienoja kenkiä, joka tapauksessa…

  3. Ihan siistit ovat, tosin tuo pull tab näyttää vähän irralliselta. Nimen voinee muuten taivuttaa suomeksi ihan muodossa broguet :)