scrubadub dub

Kävin tänään ensimmäistä kertaa asioimassa Helsingin Kiehl’sin liikkeessä. On kyllä mainiota, että voin nykyään käydä ostamassa näitä luottotuotteitani matkalla töistä kotiin enkä pelkästään työmatkoilla. Mukaan tarttui purkillinen jo kylpyhuoneen hyllyni (valtaisasta kaapista raivattu säälittävä kolo kolmelle tuotteelleni…) vakioasukasta Ultra Facial Creamia sekä palanen raapivaa saippuaa. Ihoni kiittää! Alla pieni anekdootti Inkestä, minusta ja siitä, kuinka paljon voi oppia toiselta.

Minulla oli pitkään (siis vuosia) kuiva läntti vasemman silmäni alapuolella. Valitin ja motkotin asiasta sen verran, että Inke päätyi lopulta kysymään, miksen vain käytä naamarasvaa? Keskustelu meni suunnilleen näin:

Jan: Tss.. Olen kokeillut monta kertaa, mutta ei se mihinkään auta. Rahan haaskausta, sanon minä.
Inke: Pari kertaa? Tarkentaisitko?
Jan: No – pari kertaa. Olen laittanut siihen rasvaa pari kertaa, eikä se vaikuttanut länttiin mitenkään. Se nyt vaan on siinä, eikä sille voi mitään.
Inke: *puhinaa ja kattava selonteko ihonhoitorutiineista, paino sanalla rutiini*
Jan: Aij? No, kokeillaan sitten uudestaan..

Tämä jälkeen olen kiltisti käyttänyt naamarasvaa (lähes) päivittäin. Mitäpä luulette, löytyykö vasemman silmäni alta enää kuivaa länttiä?

Kommentoi