julmaa pilaa

Tricker’s teki Scout the Storelle rajoitetun yksinmyyntioikeuserän jumalattoman hienoja tyttöbrogueita.

Koon 36 jättivät kuitenkin valmistamatta. Pikku-Jalat tuntevat joutuneensa törkeästi syrjityiksi ja miettivät, ovatko ensin yhteydessä kotimaamme korkeimpaan oikeuteen vaiko laittavatko vetoomuksen suoraan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Tricker’s Beechnut Burnished Derby Brogue Shoe exclusively made for Scout, 3 795 kr, scoutthestore.com

Kommentoi

  1. Suorastaan törkeää. Entäs Amnesty?

  2. Minä teen valituksen Samujista, merkin 36 EI TODELLAKAAN ole 36. Ja 35 kengistä nyt on turha edes haaveilla. Onneksi niitä yksiä Gaudetessa olleita ihanuuksia ei varmaan enää ole missään muuallakaan…

  3. eskimolapsi, pettyneet ja katkeroituneet Pikku-Jalat toimittavat vetoomuksensa luonnollisesti myös ihmisoikeusjärjestöille. Hävytöntä moinen.

    Anneli, kiitos kun kävit pettymässä puolestani, nyt mun ei tartte järkyttää jo valmiiksi järkyttyneitä Pikku-Jalkoja enempää! Mut voi harmi soikoon, ne olivat kyllä hienot ne nahkakengät. Monissa herrainkengissä muuten jotenkin on mittasuhteet pielessä: koko 36 on ollut monessa sovittamassani kengässä matalakantaisessa nyörikengässä mallia ”suksi”.

  4. […] kuukauden ajan blogiimme on päädytty 148 kertaa hakusanoilla “issues pikku jalat”. Pikku-Jalat Ykkönen ja Kakkonen ovat otetut huomiosta ja miettivät, vieläkö ehtisivät tekemään […]