kultakutri

Kysymys: miten pitkä tukan pitäisi olla, että tällaista väkerrystä kannattaa edes yrittää saada aikaan omin voimin?

Tahtoo. Letittää en tosin oikeastaan osaa. Mutta voi olla, että manailusta ja uhoamisesta huolimatta tukkani saa ensi tiistain kampaajakäynnillä jäädä kasvamaan vielä lisää pituutta.

(kuva via artonkels.tumbler.com)

Kommentoi

  1. Mul oli just pari viikkoa sitte letitysoppilas!!
    Oli varannu ihan ajan siihen ja sitte ope opetti:D

  2. kiitos inspiraatiokuvasta! väkersin itselleni tämän innoittamana vähän samantapaisen ja oli kyllä yllättävän helppo tehdä. kieputin ensin noita sivuhiuksia taakse ja letitin sitten kaikki hiukset sotkuisesti yhteen ja käänsin letin pään rullalle niskaan, jolloin tämä ei enää näytä letiltä, vaan tuollaiselta huolettomalta sotkulta. on jo ainakin kaksi minuuttia pysynyt ihan itsestään ilman pinnejä tai muotoilutuotteita :D youtubessa on muuten tosi koukuttavia kampausvideoita.

  3. minulla on polkka joka ulottuu melkein olkapäille ja tälläkin hetkellä hiukset on vastaavalla tavalla pyöritetty sivuilta taakse. Tosin niskassa ”letitykset” on vain pinneillä kerätty kiinni eli mitta ei riitä tuollaiseen ihanan sekaiseen sykeröön ainakaan vielä hetkeen….

  4. Anna, kasvatellaan vielä vähän tätä moppia ja sitten on mun lettikoulun aika! Huomiseen :)

    Nna, onnittelut onnistuneelle! Mun pitää vaan alkaa treenaamaan… Tässä yksi ilta näpertelin hiuksia ihan fiilispohjalta ja aikaansain vain takkua ja kaaosta. Hmmh. Josko sitä konsultoisi Youtubea…

    Kay, täytynee siis antaa pinneille mahdollisuus.. Mä en jotenkin luota siihen että ne pysyisivät koko päivän :D