viisi päivää ja tukholmaan

Vielä viisi päivää ja sitten Tukholmaan, aijaijai.

Perjantaina katsomaan Bon Iveriä, lauantaina pyörimään kaupungille ja olemaan vaan. Story Hotelin aamupalalla oli viimeksi muistaakseni keitettyä maitoa kahvin seuraksi, hyviä croisantteja ja appelsiinimarmeladia – yritän kuitenkin syödä myös voileivän.

Voisarvien lisäksi tavoitteenani on syödä mahdollisimman paljon rapuja ja simpukoita. Jostain syystä etenkin ensin mainitut ovat Ruotsissa aina kovasti herkullisempia kuin kotosalla. Mielessä on monta ravintolaa, joihin haluaisin palata, mutta myös liian monta uutta, joita haluaisin testata. Ei voi varsinaisesti ongelmaksikaan kutsua.

Sitten haluaisin löytää itselleni jotain viininpunaista, edes lasista ellen muuten. Nitty Grittyssä aion sovittaa tätä ylihinnoiteltua villakankaista, tummansinistä pikkutakkia, ihan vain huvikseni kun on niin hieno. Mutta liikkeestä täytyy selvitä ulos ilman takkia, muuten jäävät ravut syömättä ja croisanttejakin pitäisi lappaa käsilaukkuun loppukuun tarpeiksi.

Toisaalta kyllä pidän voisarvista. Hmm.

Barena Giacca Formentera Jacket, 366 €, nittygrittystore.com

Kommentoi

  1. Kokeneina Tukholman matkalijoina varmaan tiedättekin Restaurang B.A.R.in? Älyttömän hyviä kala- ja äyriäisruokia!

    Ja Bon Iver on luvassa itsellenikin. Ja päälle vielä Fleet Foxes tiistaina, i-ha-naaa!!

  2. Hyvät Tukholma-vinkit ovat aina tervetulleita!

  3. Oletteko siellä jo torstaina? Whyredillä näytti olevan Shopping Night… http://www.anp.se/newsletter.asp?sqid=1381582&sid=49465D4573444B5B457542425B43

  4. Viv, Jan on, mutta minä menen vasta perjantai-illaksi! Sinänsä harmi, koska minä taidan olla meistä se potentiaalisempi Whyred-asiakas…

  5. Harmittaa kyllä niin vietävästi että mulla jää Bon Iver väliin ja lipusta jouduin luopumaan. Elämäni hirvittävin teko ja perjantaista tulee varmaan tuskaisin ikinä! Mutta nauttikaa te Bon Iveristä ja Tukholmasta!:)