Kommentoi

 1. …samaa olen ihmetellyt: ”ai kun ihana tää röökin tuoksu teillä…” Toisaalta en kyllä ymmärrä miksi joku maksaa 55 euroa kynttilästä, oli sitten miten hyvän tuoksuinen tahansa. Ei sen puoleen, en varmaan ottaisi noita kotiini vaikka olisinkin lottovoittaja, ei ole tuoksukynttilää varmempaa migreeninlaukaisijaa vielä tullut vastaan.

 2. No juurikin näin.. Ok, kynttilöiden kuvauksissa lueteltiin kaikki muut mahdolliset tuoksut kuin nuo nimikkoainesosat, mutta silti – mielikuvistahan näissä enimmäkseen maksetaan ja nuo eivät kyllä ole niiden asioiden joukossa, joiden toivoisin kotonani haisevan :D

  Multa tosin peukku kivantuoksuisille tuoksukynttilöille – 55 euron kynttilä kestää ikuisuuden, näyttää kauniilta, tuoksuu sopivan hennosti ja tuo – ainakin allekirjoittaneelle – iloa ihan koko rahan edestä. Itselleen näitä ei oikein raaski ostaa, mutta lahjaksi on kiva antaa ja saada.

 3. Mää oletin heti, että nuo tuoksuu tupakan- ja kannabiksen kukilta, ei siltä… öö, lopputuotteelta? :) Muistelen, että mun nuaruudes Body Shopissa oli Tobacco-hajuvettä, joka siis tuoksui nimenomaan tupakankukilta.

  Ja pakko vielä kommentoida tuohon Annelin kommenttiin, että mulle ainakin tulee migreeni nimenomaan niistä halvoista, synteettisesti hajustetuista tuoksukynttilöistä. Ostan niitä sikahintaisia tuoksukynttilöitä juuri siksi, että niistä ei tule päänsärkyä :)

 4. Miksen mää muista mun samaan aikaan ajoittuneesta nuoruudesta Body Shop- tuoksuista kuin ällö-Vanillan, White Muskin ja ne kaksi marjatuoksua, joista toisessa oli pinkit ja toisessa violetit etiketit? Luokan tyttöjen kesken oli TIUKKA JAKO, mikä on kenenkin tuoksu ja kuka saa ostaa mitäkin.

  (Ja mä en edes tajunnut, että noilla kasveilla olisi joltain muulta tuoksuvia kukkia..)

 5. Hyi vitsi muistan sen Vanilla-hajuveden, se oli aina saletti oksetuspäänsärkykohtaus kun jollain oli sitä. Mulla oli Oceanus.

 6. Ai niin, Oceanus! Se oli hyvä. Oliko ne pinkki ja violetti Dewberry ja Mulberry vai mitä ne oli?!

 7. Mulle tulee vieläkin vähän oksu suuhun, kun muistelen sellaista Seppälästä seiskaluokalla ostamaani vaniljahuulirasvaa. Yäh.

 8. Mutta nyt mun tekee jotenkin mieli niitä vaniljaleivoksia, joita teit toissaviikonloppuna.

  (Näin sitä toipuu vaniljatraumoistaan.)

 9. Hei ostakaa liljoja, just niistä tänään kirjoittelin. Romanttinen kukka, toimii saniteettitiloissakin.

 10. Voi mun mielestä liljat ovat aivan ihania! Harmi vaan, että meidän kylppäri on just sen verran ruma että kukka pöntön vieressä (ja pesukoneen kylkeen puristettuna…) olisi enemmänkin koominen näky kuin hienostunut viimeistelijä :D

 11. Nuo kynttilät on täydellisiä esim. salaa tupakoivalle, isin ja äidin luona asuvalle lukiopojalle. Aina on selitys valmiina – EN OO POLTTANUT, vaan hengitellyt vaan huoneilmaani läksyjä tehden!

 12. Hahahah!
  Malin+Goetz, pian suosittu merkki nuorten miesten keskuudessa…

 13. Mulle tuli just tänään postissa 20 madagaskarilaista vaniljatankoa – ehkä niiden leivosten on aika tehdä comeback ennemmin kuin arvaisikaan…

 14. meillä poltetaan tota tobaccoa eikä muuten tuoksu baarikäryltä vaan hyvältä. mut ihana postaus ja NYTin nosto :)

 15. Sara, no mä vähän arvelinkin että sen tuoksun on oltava jotain aivan muuta kuin röökinkäryä, mutta ensimmäinen mielikuva tuosta nimestä aiheutti kieltämättä hieman ihmetystä :) Nuuhkaisen kyllä noita suurella mielenkiinnolla, jahka tieni Gaudeteen taas vie!

 16. Siis ei oo todellista – ymmärrän ainoastaan silloin jos on joku 150 vuotias arvokiinteistö – jossa herrat on poltellut sikaareita – että siellä ”tuoksuu” tuo ko. tavara – mutta että joku ihan vartavasten sitä haluaa – huh-huh..