what hand models do

YouTube Preview Image

Aivan pähkinöinä tästä Chanelin kynsilakkamainoksesta, kerrassaan nerokasta!

Sitä vaan mietin, että
a) mistä värvättiin sormitanssitaitoiset käsimallit ja
b) montako uusintaottoa tarvittiin lohkeilleen kynsilakan vuoksi? Omakohtaiset kokemukseni Chanelin lakkojen pysyvyydestä kun eivät ole olleet mitenkään järin mairittelevia.

No, loppuillan Hapsiaiseni opettelevat taatusti uusia muuveja.

 

Kommentoi

 1. Tuo on kyllä niin ihana! Siitä tuli mieleeni, että mitäs tykkäsit niistä shellaceista, ottaisitko toiste?

 2. No siis.. Kyllähän ne aika kivat olivat, pysyivät hyvin. Enpä vain aiemmin ollut oikein ymmärtänytkään, että miten nopeasti ne kynteni oikeastaan kasvavatkaan!

  Shellaceja ei voi laittaa tulehdusriskin (?) takia ihan kiinni kynnen juureen, joten sinne jätetään tekovaiheessa pienenpieni rako. Kärjet eivät siis juurikaan kuluneet, mutta kymmenennen Shellac-päivän jälkeen päädyin ottamaan lakat lopulta pois – kasvuraja oli jo aivan törkeä eikä tod. mitenkään huomaamaton, kun lakkavärinä oli tumma viininpunainen.

  Mutta siis pysyiväthän ne, kolot tulivat vain eri päätyyn kuin yleensä ;) Ihanaa oli se, ettei niitä tarvinnut sen kummemmin varoa eikä huoltaa (pl. käsien rasvaaminen..) tuon kymmenen päivän aikana.

  Hinta vaan kasvaisi jatkuvassa käytössä mielestäni aivan liian korkeaksi: uuden lakkauksen hintaan ei monissa paikoissa sisälly entisen poisto, vaan lakkauksesta saisi maksaa keskimäärin 35-45 € ja vanhojen poistosta 15-25 €. Omani otin itse pois käyttäen apuna Shellacin poistotuppeloita (12 € / 10 kpl + apteekista pullo asetonia 6 €), joten mitään ÄLYTÖNTÄ säästöä ei saa aikaiseksi itse tekemälläkään.. Poistotuppelot tosin voisi korvata omilla virityksillä, mutta jo nuo Shellacin pro-versiot olivat mahdottomat käyttää yksin – omat viritykset lienevät vielä tuskaisempia.

  Eivät siis jää mulla pysyväksi jutuksi, mutta pidän kyllä nämä mielessä jos tarvitsen pomminvarmasti pysyvää lakkausta juhliin tai vaikkapa viikon lomamatkalle!

 3. Ihhih, mikä hyväntuulen video! Alkoi himottaa tuo vaaleanpunainen (tai olisko se koralli?) lakka. Harmi vaan tosiaan, että Chanelin lakkojen pysyvyys on aika surkea… Uusi suosikkini hyvin kestävistä lakoista on Sally Hansenin Complete Salon Manicure.

 4. Ok, hyvä tietää! Ehkä siis jotakin erikoistapausta varten voisi kokeilla. Mä en vain itse saa lakkoja pysymään millään kahta päivää kauempaa. Taistelu jatkukoon.

 5. Te olette tietysti niin junioreita, ettette enää muista, mutta joskus kauan sitten 80-luvulla tv:ssä oli samalla idealla toteutettu ”sor-sor-sormileikki alkaa, yhdessä näin astellaan…” :)

 6. Heh, kiitokset imartelusta mutta valitettavasti muistissa on ;)