kamalaa

No sehän meni taas juuri kuten arvata saattaa.

Janilla on synttärit ensi viikon perjantaina. Kyselin hyvissä ajoin, mitähän herra mahtaisi haluta synttärilahjaksi.
– ”No katso blogista, siellähän niitä vinkkejä on listattuna.”

Blogissa on tällä hetkellä 1128 postausta, joissa on esiteltynä taatusti yli kymmenentuhatta erilaista vaatekappaletta, kenkää taikka asustetta. Valitsin postausten joukosta yhden vinkin ja hykertelin kerrankin onnistuneeni lahjavalinnassa.

Voinettekin sitten arvata mille mallille naamani venähti, kun silmieni edessä heiluteltiin hetki sitten ylpeänä tummanruskeaa versiota jo kolme viikkoa sitten lahjaksi hankkimastani Ally Capellinon avainlenkistä.

Eipä siinä sitten auttanut kuin mennä penkomaan lahjapiilopaikasta (senkin sijainti sitten paljastui) toissailtana taidokkaasti salaa paketoimani konjakinruskea versio avainlenkistä ja onnitella etukäteen. Kiva, että tykkäät!

Tiedoksi saatettakoon Beamin ja My o My:n väelle: jos tummahiuksinen, silmälasipäinen, tyylikäs herra Issues yrittää seuraavan viikon aikana ostaa jotain, älkää myykö. Älkää, vaikka se mitä tekisi tai vaikka kuinka kerjäisi. Laitan tässä illan mittaan vielä varuiksi meilit myös kaikkiin verkkokauppoihin, jotka löytyvät Janin tietokoneen kirjanmerkkilistasta… (Selviäisinköhän muuten helpommalla kuolettamalla Janin pankki- ja luottokortit?)

No, ainakin voimme todeta lahjan olleen mieluinen. Mutta silti kenkuttaa! Kaikkien vinkkien joukosta päädyin nimittäin juuri avainlenkkiin tyrehdyttääkseni sen kysymystulvan, joka koittaa ulko-ovella aina aamuisin ennen töihinlähtöä.
Oletko nähnyt mun kotiavainta? Missä on mun kulkulupa?

”Vaihtelun vuoksi” hän aikoo nyt säilyttää molemmat värit. Ja arvatkaapa vaan, roikkuuko kaulassa jatkossa aina juuri se avainlenkki, jossa ei ole avainta eikä kulkulupaa?

Tämän siitä sitten saa, kun yrittää opettaa vanhalle koiralle uusia tapoja.. Ensi vuonna panostan lahjakorttiin, tämä ei nimittäin ollut ensimmäinen vuosi kun lahja paljastuu samalla tavalla etukäteen.

Mutta niin, kiva kun tykkäät. Hyvää syntymäpäivää!

Ally Capellinon Kamal-avaimenperää löytyy tummanruskeana My o My:n viikko sitten avatusta miesten putiikista Erottajalta.

Kommentoi

  1. kaikki ostaminen pitäisi ehdottomasti kieltää ainakin kuukautta ennen syntymäpäivää (paitsi tyttöystävälle/vaimolle saisi tietysti ostaa yllätyslahjoja). tänä vuonna olin niin mielikuvitukseton miehen synttärilahjan suhteen, että marssin kaupassa kassalle yhden sen sovittaman ”en taida raaskia kun tämä on niin kallis”-vaatekappaleen kanssa. ihan miehen nähden ja melkein kuukautta ennen syntymäpäivää. mutta niinkuin totesit, kiva että oli mieluinen. pitää sitten yrittää yllättää mies syntymäpäivänä jollain muulla kuin lahjalla. viime vuonna vein sen tukholmaan, nyt taitaa jäädä vastaava reissu väliin, kun ollaan päivää ennen synttäreitä helsingissä hotellilomalla.

  2. Mulla on käynyt monta kertaa ihan samalla tavalla… Esim. kuinka todennäköistä oikeasti on, että mies päättää ostaa juuri samanlaiset ja samanväriset Urbanearsin kuulokkeet kun olet ostanut tämän syntymäpäivää varten. Tai samanlaiset tre kronor -kalvosinnapit (meillä on pieni Ruotsi-fiksaatio) tai Filippa K:n harmaan neuletakin… Nyt viimeksi onnistuin yllättämään miehen antamalla vanhan punaisen Olivettin Valentine -kirjoituskoneen, mutta tämä on vain poikkeus, joka vahvistaa säännön. :)

    Mutta tämähän johtuu vain siitä, että me tunnemme miehemme ilmeisen hyvin. :)

  3. […] muutama teistä taitaa jo tietääkin, sain Inkeltä synttärilahjaksi Ally Capellinon avainriipuksen. Vastoin neidin oletusta, en ole […]

  4. […] Déjà vu. […]