rillihaaveita

Edellisen kerran päivitin silmälasini juuri ennen viime joulua. Vielä ei siis pitäisi olla edes rillihaaveiden aika, mutta nämä bongattuani aloin jo hieman alustavasti mietiskelemään seuraavia kehyksiä nenäni päälle kelluskelemaan.

Mietiskely on tällä hetkellä (viisi minuuttia syvää pohdintaa) sillä asteella, että haluaisin juuri nuo kuvan kehykset.

Muotoon tulisi hieman päivitystä, kun eivät kuitenkaan ole täysin pyöreät kuten nykyiseni. Musta väri olisi nykyistä vihreänsävyistä kilpikonnakuosia särmempi, mutta nuo kullanväriset metalliosat pehmentäisivät ja keventäisivät kokonaisuutta juuri tarpeeksi. Lisäksi näissä on aivan oikea määrä jotain vanhaa ja ajatonta. Tarpeeksi erilaisetkin olisivat nykyisteni rinnalla käytettäviksi… Jos sitä vaikka saisi vähän vaihtelua.

Kaiken mainitun hyvän lisäksi nuo pelkät kehykset myös maksavat enemmän kuin kahdet edelliset, optikon määräämillä laatulinsseillä varustetut merkkipokani yhteensä.

Hittolainen.

Thom Browne x Dita Glasses, 600 €, colette.fr

Kommentoi

  1. minäkin tänään kävin ihan vain vähän sovittelemassa uusia laseja. ehkä voisi olla jo perusteltua ostaa uudet, kun ensimmäiset ovat olleet vuoden käytössä…

  2. Hei, mistäs oot sun edelliset rillit ostanut? Kaipaisin vinkkiä hyvistä rillikaupoista Helsingissä. Voitko suositella jotakin liikettä?

  3. ..tai siis tarkoitan tietysti, mistä olet ostanut NYKYISET rillisi :)

  4. Nna, toisaalta tuntuu että rilleihin pitäisi sitoutua vuosiksi mutta toisaalta… Ihmiset maksavat juhlamekosta kevyesti saman summan ja käyttävät sitä parhaimmillaankin vain muutamia kertoja vuodessa. Rillit taasen ovat päässä päivittäin… Että miksipä ei, jos siltä tuntuu :)

    Outis, no nyt kysyt ihan oikeasta paikasta, koska todellakin voin! Suunta Sanomataloon ja siellä Helsingin Katse (http://www.helsinginkatse.fi). Sieltä ovat nämä ja edelliset rillit löytyneet, Janille ainakin neljät lasit, äidilleni, äidin miehelle… Loistava palvelu, mielenkiintoinen mutta varsin käyttökelpoinen valikoima. Sinne siis!

  5. Mulle tuli ensin mieleen Woody Allen ja toiseksi brittilöytöretkeilijä, joka pyörittelee hervottoman kokoista karttapalloa. Peukut pystyyn, siis!

  6. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä siellä heti ens vkolla tsekkaamassa rillitarjonta!