parasta syksyssä…


…on taatusti Samuji ja merkin naulan kantaan osunut syysmallisto. Eräs Mikko kertoi Samujin syysnäytöksen jälkeen katselleensa näytöstä ja kommentoineensa mielessään lavalla lipuneita vaatteita: ”Inke. Inke-Inke. Hanna. Inke. No Inke.”

Kuules Mikko, enpä voisi kanssasi enempää samaa mieltä olla.

Syksyn Classic– ja Seasonal -mallistot onnistuvat puhuttelemaan kaikkia tyylipersooniani: sieltä löytyvät juuri ne oikeat jutut sille söpösissä mekkosissa viihtyvälle tyypille, herrainpuvustosta palasia lainaavalle semi-tomboylle sekä klassikonkaipuiselle kolmannelle. Ensi-ihastuksen jälkeen katselin vaatteita tarkemmin ja korvissani alkoi kaikumaan nimiä. Valtavasti on kaunista myös heille, jotka eivät toistaiseksi ole langenneet lahkolaisuuden pauloihin eivätkä ole söpöilyynkään sortuneet.

Minä ehkä vähän jopa herkistyin näitä ihaillessani. Ihanaa, kun joku osaa.

Kommentoi

  1. Täydellinen keltainen neuletakki ja kuviollinen mekko ovat olleet hankintalistallani jo pitkään, joten tuo ylärivin keskimmäinen asu on kuin suoraan unistani. Eikä muussakaan kokoelmassa ole valittamista. Nytpä tiedän, minne suuntaan kun seuraavan kerran käyn helsingissä.

  2. jeps, once again perfect! mäkin olen aivan myyty ylärivin keskimmäiselle kokonaisuudelle. no, valkoiset sukat jätä sorjemmille, mutta muuten. huh, huh! ja hei, kiitos cos-vinkistä! mulla ei olisi ollut hajuakaan verkkokaupan avautumisesta. nyt on sitten vikistelty visan kanssa. :-)

  3. Sinapinvärinen villatakki ja tuo siniraidallinen mekko, aivan täydellisiä! Harmi (tai onni) että Helsigissä ei tule käytyä enää kovin usein ja merkillä ei ole nettikauppaa… Onneksi löysin käytettynä lohdukkeen ja sijaisen A.P:C:ltä…

  4. Kävin kaupassa tiistaina, siellä oli jotain syysuutta mutta valtaosaa vielä odoteltiin. Onpahan syy rampata siellä riesaksi asti… :)