hui-vei

Välillä tulee vastaan sellaisia merkkejä, jotka eivät yksinkertaisesti tunnu osaavan tehdä mitään väärin. Asustevalmistaja The Hill-Side on mielestäni täydellinen esimerkki tällaisesta sarjaonnistujasta. Tykästyin jokunen vuosi sitten heidän taskuliinoihinsa ja solmioihinsa heti ensisilmäyksellä. Vaikken kovinkaan montaa merkin tuotetta itse omistakaan, seuraan kuitenkin heidän tekemisiään lähes maanisella mielenkiinnolla. Lienee siis melko itsestään selvää, että innostuin täysin myös heidän uusimmasta aluevaltauksestaan. Kyllä kaulaliinoille!

Mahtavien kangasvalintojen lisäksi joku on kerrankin osannut tehdä kaulaliinoistaan riittävän pitkiä. Nämä eivät onneksi ole mitään säälittäviä kahdeksankymmenen sentin tynkiä, vaan kunnollisia, lähes kaksimetrisiä kaulanlämmittimiä. Mutta mikäpä näistä kolmesta olisi komein?

The Hill-Siden kaulaliinoja saatavilla Free/Manin verkkokaupasta.

Kommentoi

  1. Stop the press! COS-nettikauppa auki!

  2. UIJUIJUIJUIJUI!
    Spottasin juorun intterwebsistä muutama vk sitten, mut en aatellut että se NYT jo aukeaisi. Heti sinne, kiitos ihana!

  3. […] “roikun kaulassasi” -teemoitetun synttärilahjan toinen osa pääsi yllättämään: The Hill-Siden kaulaliina. Maailman hienoin kaulaliina! Kyllä se minua näköjään kuuntelee. Kiitos! […]