our legacy, generation shirt indigo indiana stripe

Pitkä on paidan nimi ja lähes yhtä pitkään jahkailin kyseisen paidan hankkimisen kanssa. Yhtäkkiä oma kokoni olikin sitten kaikkialta loppuunmyyty ja minä olin edelleen ilman omaa paitaani.

Harmitti, kiroilutti, googlaututti. Tunnustan jopa eräänä Flow-festarin iltana luoneeni tulisen kateellisia katseita sen tyypin selkämykseen, joka sattui seisomaan edessäni kyseinen paita päällään. Vei varmaan juuri sen minun kokoni…

Pari kuukautta se sitten otti, kunnes epätoivoni oli kasvanut niihin mittasuhteisiin, että suostuin viimein sovittamaan päälleni sitä seuraavaa kokoa. Onneksi muutama muukin oli ilmeisesti hannannut ja jättänyt paidan rekille: sovituskopissa sain huomata, että vaikka kyseiseltä merkiltä monia paitoja omistankin ja ne ovat aina olleet samaa kokoa, juuri tämä paita oli se säännön vahvistava poikkeus.

Nyt on Kalliossa onnellinen mies raitapaidassaan, olkoonkin että tuo nainen vieressäni väittää pitävänsä kuosista, mutta kertoo silti sen tuovan mieleensä Kolmen sepän patsaan inkamuusikot, elokuvien cowboyt ja Vaatehuoneen ysärisalihousut. Mitä sekään mistään tietää.

Our Legacy Generation Shirt Indigo Indiana Stripe, Beam

Kommentoi