sunnuntain tuoksu

Minulla ei ole hajuakaan (hihihi) siitä, miltä Byredon Sunday Cologne mahtaa oikeasti tuoksua, mutta tahdon silti! Ai näitä maalailtuja mielikuvia, kyllä niillä myydä voidaan..

Ensi-innostuksen jälkeen vaivauduin lukemaan hajuveden kuvauksen. Tuoksu on kuulemma ollut aiemmin myynnissä nimellä Fantastic Man, enpä sitten taida nimenvaihdon jälkeenkään kuulua tuoksun ensisijaiseen kohderyhmään. Tästä huolimatta aion tuoksutella tämän seuraavalla Byredo-visiitillä, josko se ei niin miehinen sitten kuitenkaan olisi. Sunnuntai kiinnostaa.

Fantastiseen sunnuntaimiestuoksuun on sekoitettu mm. tähtianista, kardemummaa, laventelia, suitsuketta ja sammalta – kuulostaa jotenkin aika pehmeältä ja rauhoittavalta yhdistelmältä. Sunnuntaiselta, siis. (Jos siis nyt unohdetaan ne sunnuntait, kun tuoksu kotona on lähinnä tukalan ummehtunut ja kotipizzainen.)

Byredo Sunday Cologne Eau de Parfum: 100 ml $220, 50 ml $145, byredo.com

Kommentoi

  1. huh, tilaus lähti byredolle muutama päivä sitten ja kun näin tämän facebook-feedissäni, alkoi jo hetkellisesti panikoittaa: ”multa meni ohi maailman ihanin tuoksu!” jotenkin sunnuntai toi mieleeni byredon ihanimman kynttilän, cotton poplinin, jolta olisi kyllä mukavata tuoksua sunnuntaisin sen ummehtuneen kotipizzaisen sijaan…

    mutta onneksi fantastic man ei innosta nyt niin paljon täälläkään eli ehkä pärjään ilmankin.