lemppareiden uusi tuleminen

Jatketaanpas tämän syksyn lempiteemallani: ruskeilla kengillä.

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, en ole vieläkään hyperventiloinut vakavasti yhdenkään A.P.C.:n syysmallistoon kuuluvan vaatekappaleen vuoksi. Näiden takia melkein kyllä jo voisin kurotella paperipussia…

Näyttäisi nimittäin siltä, että eteisessä lymyävät ja vuosia ahkerasti palvelleet mustat lempikenkäni ovat samaa mallia. Siinäpä vasta täydellinen pari: eivät ole hiertäneet mistään eivätkä kertaakaan, ne käyvät melkeinpä kaiken kanssa ja ovat lisäksi vain parantuneet vanhetessaan. Pitäisikö siis antaa sama mahdollisuus toiselle värillekin?

Ovat vain menneet lisäämään nuo solkihärpäkkeet tuonne kengänsuuhun – eivät ne todellakaan rumat ole, mutta minä olisin kyllä pärjännyt ilmankin.

Niidenkin kanssa voisin kuitenkin mainiosti elää – kelpaisi nimittäin yksi pari mukavia ruskeita nilkkureita. COS:in alesta kesällä ostamani nilkkurit kävivät suutarilla venytettävänä, mutta valitettavan huonoin tuloksin. Näyttävät yhä aivan yhtä iskemättömiltä kuin ennen suutarin käsittelyä, mutta satuttavat kohdat ovat mielestäni vain siirtyneet toisiin paikkoihin. Nyt sitten hiertää kenkien lisäksi se, että menin maksamaan muutaman kympin en-mistään.

Jaha, ohjelmassa jalkakylpy ja mietintämyssy.

A.P.C. Lace-up Boots, 330 €, apc.fr

Kommentoi

  1. Aivan ihanat nuo! Shoppailin loppukesästä Brandoksen alesta Whyredin samantapaiset:
    http://www.brandos.fi/whyred/leeland-11wa7016-179-dk-cognac/a22384#
    Ja ovat kyllä mahtavat kengät!

  2. Taru, voi onnekasta – nappasit Leelandit alesta! Kuolasin niitä joskus alkuvuodesta (?), mutta tuolloin Tukholman reissulla Whyredin myymälässä ei ollut omaa kokoani ja toinen myymälä, jossa sitä olisi ollut, ehti sulkeutumaan ennen kuin ehdimme oven taakse. Jäivät sovittamatta ja jotenkin kai pakotin itseni unohtamaan ne.. Tosi monissa herrainkengissä pienin koko 36 on ollut hirmuisesti liian iso minulle, joten muutaman sovituspettymyksen jälkeen en uskaltaudu oikein netistäkään tilailemaan. Mutta onnea, nuo ovat hurjan hienot, kelpaisivat kyllä!

  3. […] Viisi päivää sitten julistin ikisuosikkini A.P.C.:n onnistuneen tekemään kerrankin sellaisen malliston, joka ei saa minua massiivisen kulutushysterian ja epätoivoisten tahtotilojen pauloihin. […]

  4. […] Hyvää kannatti kuin kannattikin odottaa: nappasin lopulta kuudenkymmenen prosentin alennuksella itselleni kengät, joiden hankkimista olin koko syksyn pohdiskellut. Suutariliikkeen kautta on kuitenkin kipaistava, näihin laitetut nauhat ovat ainakin kolmekymmentä senttimetriä liian pitkät. Mikähän tässä on ideana, varren ympäri pyörittäminen ei vaikuttanut olevan vaihtoehto? […]