onnea jaakko!

Kisat on nyt kisattu, kiitokset jokaiselle osallistuneelle. Teitähän oli varsin runsain mitoin liikkeellä, mukavaa! Nöyrimmät kiitokset myös syntymäpäiväonnitteluista, mieltä lämmittävät kovasti.

Vaikuttaisi pienen gallupin perusteella siltä, että erityisesti niillä A.P.C.-tangoilla täytyy olla entistäkin aktiivisemmin liikkeellä, mikäli meinaa itselleenkin jotain saada – sen verran moni teistä nosti merkin myös omaksi suosikikseen. Muistikuvat Beamin perustamisvuodesta taasen hieman vaihtelivat – oikea vastaus on 2007.

Onninen ja Onnetar arpoivat juuri voittajan Random Generatorin avustamana ja 150 euron edestä Beamin herkkuja voi itselleen noutaa onnekas nimimerkki Jaakko, joka osallistui kisaan 5.9.2011 kello 10.49 jättämällään kommentilla:

1. 2007
2. Nykyisistä Adam Kimmel ja Our Legacy. Beamiin voisi ottaa Yuketenia, Oak Street Bootmakersia ja Mark McNairya. Eli kenkiä lisää. Ja Engineered Garments sekä Gant Rugger.

Jan on muuten kanssasi täysin samaa mieltä, komppaamme!

Jaakolle laitamme sähköpostia käytännön yksityiskohdista ja onnittelemme häntä kateudesta vihreinä vilpittömästi. Muille vielä lämmin kiitos osallistumisesta – ehkäpä sitten seuraavassa kisassa tärppää!

Kommentoi