kerran seilori, aina seilori

Kerrassaan ihastuttavia ovat Peter Jensenin tämän syksyiset seiloriasut, ja ihastuttava on loppumallistokin. Sitä en vain ymmärrä, miksi tuo mallityttö on pitänyt tuolla tavalla laittaa nurkkaan häpeämään…Varmaan yrittänyt poistua kuvauksista vaivihkaa laina-Jensenit yllään ja kärähtänyt ovensuussa.

Palavasti himoitsen tuota valkoista paitaa, siinäpä olisi luonteva jatkumo kaikille aiemmille univormuilleni. Mikähän merikarhu olen oikein mahtanut olla edellisessä elämässäni, kun oikeastaan kaikki merellinen tuntuu kiehtovan?

 

Kommentoi

 1. Kaunis kuva, minusta. Ihanasti ovat mallin hiukset ja meikkikin on kaunis. Pysähtynyt tunnelma, kuin tyyni hetki ennen meren syysmyrskyihin lähtemistä.

  Tämä sai minutkin hetkeksi harkitsemaan seilorin univormua. Hetkeksi vain, tosin. Olen varma, että ne sopivat tuolle mallille, ja sinulle Inke, paljon paremmin.

 2. On se itse asiassa kaunis ihan noin kuvanakin – tulipahan kiinnitettyä huomiota ihan epäolennaiseen, kun muissa malliston kuvissa mallin katse ei ollut kohdistettuna nurkkaa kohti. Todella paljon nättejä juttuja oli muutenkin Jensenin syksyssä, liekö on herra hieman rauhoittunut tai sitten minä olen villiintynyt kun yhteinen sävel tuntuu viimein löytyneen.

  Mutta kaunis kiitos uskonvahvistuksesta seiloriasioissa ja tervetuloa laivastoon, jos siltä alkaa vielä tuntumaan! :)

 3. Tuli aiheesta mieleen että näin kesällä Lontoon B-Storessa ihan loistavan Rodebjerin viitan:

  http://i132.photobucket.com/albums/q38/killerpixi/Album%202/IMG_8963.jpg

  http://i7.photobucket.com/albums/y274/lulalu120/5fc7b6a42f7f2bde05df32b6dd2c8152-1.jpg

  Tuohon oli minusta hienosti ujutettu seilorihenkeä olematta kuitenkaan liian alleviivaava… taisi olla S/S 2011 mallistosta.

 4. Oijoi, on hieno tuokin! Itse taidan olla kuitenkin eniten näiden alleviivaavien, vähän jopa sarjakuvamaisten seilorijuttujen ystävä – tuon viitan tosin osaisin kuvitella myös muiden päälle :)

 5. Aika erikoinen otos, mutta kaunis asu :)

  Ps. Blogissani on menossa arvonta :)
  http://todellajossain.blogspot.com/