margaret howell a/w 2011

Ei mitään lisättävää – olen aivan yhtä hullaantunut Margaret Howellin klassisen eleettömästä ja huolettoman tyylikkäästä meiningistä kuin aina aiemminkin. Ihanaa, että hänkään ei tunnu kokevan valtaisaa tarvetta luoda nahkaansa ja uudistua radikaalisti aina sesongin vaihtuessa.

Enpäs muuten ole vieläkään hänen vaatteisiinsa livenä törmännyt, kyllä pitäisi. Sieltäpä sitä saattaisi löytyä jotain ihanaa uutta, joka tuntuisi heti ensikohtaamisella sillä oikealla tavalla siltä, että sen on omistanut jo vuosikausia.

Kommentoi

  1. Uskaltaisinko jopa sanoa, että täydellistä <3 Tuosta löytyy jo mulle monta inspiraatiokuvaa

  2. Samaa mieltä Tädin kanssa! Toimiikohan niillä nettikauppa Euroopassa?

  3. On kyllä täydellistä, tahdon kaiken! Ja äiti, eiköhän toimi – brittimerkki :)

  4. Liityin ihailijoiden joukkoon pari vuotta sitten ja edelleen tykkään. Ihan minua.

  5. violet, veikkaanpa, etten minäkään tule koskaan lopettamaan näistä tykkäämistä. Onneksi ei tarvitsekaan :)