kerää koko sarja

Kysymys: Onko mitenkään perusteltua, että hyperventiloin tämän mekon takia? Minullahan käytännössä jo… On tuollainen. Paitsi sininen eikä villainen. Eikö voisi olla talviseilorikin? Jäänmurtaja?

Mutta siksi kai tästä pidänkin, kun se sininenkin on vaatekaappini ehdottomassa top kolmosessa. (Niin, kolmen lempivaatteeni joukkoon kuuluu ainakin kaksi takkia, yhdet housut, viisi mekkoa, yksi kauluspaita sekä kolme villatakkia. Jos minä vähän tiivistän…)

Meinasin tilata mekon jo viime viikonloppuna, mutta laskin mitä mekon hinta olisi euroiksi muutettuna tulli- ja postimaksuineen. Siitä lähtien on vähän masentanut.

Peter Jensen Sailor Dress, $376, lagarconne.com

Kommentoi

  1. […] ihastuttavia ovat Peter Jensenin tämän syksyiset seiloriasut, ja ihastuttava on loppumallistokin. Sitä en vain ymmärrä, miksi tuo mallityttö on pitänyt […]

  2. Tätä Jensenin seilorimekkoa on muuten Asoksella ja nyt se on pienessä alennuksessakin.

  3. Nessu, kiitokset vinkistä! Mutta harmikseni joudun toteamaan, että kaikki koossa XS ovat löytäneet jo uuden kodin. Tilasinpa nimittäin aiemmin syksyllä S-koon täynnä intoa ja odotusta vain todetakseni, että koot tässä mekossa ovat mitä melkoisen reiluja ja mitoitus poikkeaa suuresti Jensenin normimitoituksesta. Mekko olisi vaatinut ompelijan aikaa ja ammattitaitoa niissä määrin, että mekolle olisi tullut hintaa aivan kohtuuttomasti. Harmi, se on todella nätti! Jos joku uskaltautuu tilaamaan, valitkaa ehdottomasti omaa kokoanne pienempi koko.