beamissa syysuutta


Ah, syksy ja syysvaatteet. Lemppari-Beamissa tangot notkuvat kauden uutuuksia ja lisää on kuulemma vielä tuloillaan. Miehille uutena löytyy mm. Woolrichin vaatteita sekä Red Wing Shoesin kenkiä. Lisäksi kaupasta löytyi totuttuun tyyliin myös oikein näppärä valikoima ikisuosikkeja: mm. Our Legacyä, A.P.C.:tä ja Universal Worksia. Vinkattakoon, että miehille oli nyt kyllä oikein erityisen hienoja kenkiä: Grensonin broguesit ja brogues-bootsit olivat aivan ykkösluokkaisen oloisia ja hinnatkaan eivät olleet sieltä pahimmasta päästä.

Tytöille tarjolla oli mm. hieman A.P.C.:tä (lääh tuo ruskea kassi, hyllystä löytyi korolliset nilkkurit samaisesta mokasta…), hienoimmat palaset Acnen syksystä, mukavia maistiaisia Peter Jenseniltä (ihania villatakkeja ja mekkoja!) sekä eräs Alexander Wangin musta, silkkinen tunika, joka tulee uniin vaikkei ikuistunutkaan kuviin.

Lisäksi liikkeessä oli varmasti paljon, paljon muuta ihanaa myös tytöille, mutta Inke ei pystynyt enää keskittymään oikein mihinkään kietouduttuaan Acnen muhkeaan villahuiviin ja Peter Jensenin pipoon, jotka pääsivätkin lopulta kotiin odottelemaan talven tuloa. Täytyneepä siis mennä koluamaan ne tangot läpi vielä ilman suurempaa villahysteriaa…

Kommentoi

  1. Heiiiii, juuri tuollaista pipoa olen metsästänyt kohta vuoden! Olen varma, että se on ainoa pipotapaus, joka soveltuu päähäni… onko se siis Peter Jensenin? Ja mihinkähän hintaan se mahtaisikaan irrota…?

  2. Vimps, Peter Jensenin on! Olisiko ollut 59 euroa, 100% villaa sentäs.

  3. Kiitos, Inke! Pitänee mennä katsastamaan Beamin tarjonta pikapuoliin…