heppatyttö

Jil Sander on näköjään tehnyt syksyksi suht autenttiset ratsastussaappaat.

Pitäisiköhän näistä innostuneena kiillottaa omat vanhat ratsastussaappaat kaapin pohjalta jälleen kaupunkikuntoisiksi? Lienee Sanderin versioita fiksumpi valinta, minä kun sijoittaisin saapasrahat mielummin omaan poniin. Haaveet eivät kuole koskaan.. (Ellei joku teistä sitten ole niin julma ja tule tänne muistuttamaan minua siitä, että olen jo lähestulkoon viisitoista vuotta ollut ylimittainen newforestinponin selkään.)

Jil Sander Riding Boot, $995, totokaelo.com

Kommentoi

  1. Oohh, onpa hienot! Melkein kuin oikeat saappaat :) Mutta ne oikeat saisi kyllä halvemmalla :D Hauskaa tämä viimeisen parin vuoden ”ratsastussaapasmuoti” – itse kun olen myös tottunut liittämään nämä tällaiset saappaat nimenomaan tallitouhuihin ja ratsastukseen.