anorakkitakki

Anorakki on vaatekappaleena mielestäni yksi hienoimmista.. Ja siltikään en itse sellaista omista. Enpä itse asiassa ole omistanut anorakkia viimeiseen viiteentoista vuoteen ja syy on hyvin yksiselitteinen: hieno mikä hieno, mutta ei vain sovi omaan käyttöön ja kaupunkiympäristöön. Sen pukeminen ja riisuminen on tehty turhan hankalaksi, mutta se kai se juttu sitten onkin – ulkonäön ehdoilla. Napit, nepparit ja vetoketjut – olemassaolollenne on syynsä!

Mutta mielikuvitukseni luontoretkille ottaisin tällaisen Outlierin anorakin heti, kun se tulee tuotantoon! (Tai no, tarvitseeko mielikuvitusretkien vaatteiden olla jo tuotannossa?)

Kommentoi

  1. Tahtoo, TAHtoo, TAHTOO!!!
    Kartakaikkisen hieno viritys – ja tällaiselle ulkoilmaeläjälle anorakilla olisi oikeasti käytöäkin.
    Ilmoita heti, kun näet tämän olevan tuotannossa.

  2. mom, lupaamme kytätä ja ilmoittelemme!