m-mm, monks

Siinä ne vihdoin viimein ovat: kerrassaan täydelliset konjakinruskeat double monk strapit. Juuri tuollaisia olen etsiskellyt kissojen ja koirien kanssa parisen vuotta eBaystä ja sekavilta kirpputoreilta, kaikista mahdollisista kenkäkaupoista ja merkkien verkkosivuilta. Kun nämä eilen lävähtivät läppärini näytölle, puuttui taustalta vain fanfaareja ja ilotulitusta – niitä siis oikeasti on olemassa!

Pitäkäähän peukkuja pystyssä, että sopivat jalkaani. Tuskin maltan odottaa.

Surface to Air Monk Strap V1, surfacetoair.com

Kommentoi

  1. Eih! Oon pihkassa <3 (taitavat tosin ylittää opiskelijabudjettini…)

  2. ja neljänelosena kanssa, kiitos! :)

  3. marika, överiksi meni kyllä täälläkin, mutta jos jotain etsimäänsä viimein löytää ja se on just eikä melkein, oli pakko vaan jostain rutistaa ettei tarvitse myöhemmin perään itkeä. Toivottavasti nyt sitten sopivat kans…

    Räsänen
    , kyllä Jankin tuskaili tovin kun näistä ei tajuttu miesten kokoja valmistaa… Ainakaan vielä ei oo sivuilla, ehkäpä tulee. Ois kuitenkin tällanen malli, josta helposti vääntäis myös suurempaa, ainakin mun mielestä…

  4. Särmät! I like.