ja matka jatkuu

Huhuu, hengissä ollaan! Pahoittelut blogin välikuolemasta, mutta tällä lomalla ei olla juuri laakereilla lepäilty tai ehditty viihtymään koneen äärellä. Viime viikon seikkailun on jo ehtinyt sanoiksi kiteyttämään Eeva, jos jotakuta mietityttää miten se ex tempore -automatka sitten sujuikaan. Tuon matkan jälkeenkin olemme ehtineet jo mm. Korkeasaareen todistamaan eläinten siesta-aikaa sekä tanssaamaan Princen tahtiin hikisellä Hartwall Areenalla. Kotona on heinäkuussa käyty lähinnä pesemässä pyykkiä puolen tunnin pikaohjelmalla…

Huomenna lähtö vielä loman viimeiselle reissulle – saapa nähdä, josko ehdimme tuon reissun yhteydessä piipahtamaan tämän kesälomapätkän kuudennessa maassa.

Linjoilla totuttuun tapaan taas viimeistään elokuussa, nauttikaa helteistä ja heinäkuun viimeisistä päivistä!

Kommentoi