takaisin berliiniin, via baltica

Siinä vaiheessa kun huomasimme seuraavaksi kesälomaviikoksi olevan suunnitelmissa mm. ikkunanpesua, kaappien siivoamista ja vielä jäljellä olevien lomapäivien laskeskelua, tuli jostain puun takaa pelastava idea.

Siispä huomenna autoon, autolla takaisin Berliiniin Via Balticaa pitkin. Pitäkäähän meille peukkuja!

(kuva Matthias Heiderich)

Kommentoi

  1. Hauskaa :) Latviassa ajetaan muistaakseni edelleen puoliksi pientareella (leveät ja päällystetyt), jotta tarvittaessa mahtuu kolme autoa rinnakkain!

  2. Kiehl’s-myymälä debytoi näköjään Kämp Galleriassa, L’Occitanen vieressä!

  3. Ihanaa ex-tempore-henkeä! Arvostan!

    Jos ehditte reissussa tsekata blogianne niin tässä ihana aamiais-/brunssivinkki: Café BilderBuch (Akazienstraße 28, Schönebergissä). Schönebergissä ei ole hirveästi muuta nähtävää (paitsi kaunis puisto, tai jos sattuu olemaan yltiökiinnostunut paikasta jossa JFK lausui kuolemattomat sanat ”Ich bin ein Berliner!”, Schöneberg Rathaus), mutta tuo herttainen kahvila herkullisine omeletteineen sieltä löytyy. Ja samalla kadulla on vierailun arvoinen pieni ruokakauppa Kochhaus.

    Myös Café Anna Blume (Kollwitzstr. 83, Prenzlauer Bergissä) on hyvä brunssipaikka mutta se on jo nykyään liian trendikäs, ainakin minulle. BilderBuchiin siis, suosittelen!

  4. […] Jan « takaisin berliiniin, via baltica […]

  5. Tia, jeppistä! Sinne siis, ovien aukeamista odotellessa :)

  6. Voi Nina, kiitos hirmuisesti vinkeistä ja anteeksi, että meillä on kestänyt näin tuhottoman kauan vastata. Olimme ehtineet jo lähteä Berliinistä nämä saadessamme, mutta ei hätää.. Sinnehän palaa mielellään ;)