the horrors: skying

YouTube Preview Image

Maanantaina menen hakemaan The Horrosin uuden levyn Skying Stupidosta. Levy on yksinkertaisesti niin loistava, että kehotan joka ikistä teistä tekemään samoin. Jos ette silkkaan sanaani luota, voitte tutustua levyyn paremmin täällä. Yksi asia on kuitenkin varmaa – levy tullaan löytämään myös omalta Best of 2011-listaltani. Lopullinen sijoitus listalla on kuitenkin vielä auki.. Ei mitään paineita, loppuvuosi!

 

Kommentoi

  1. Hei kiitos vinkistä, aivan mahtava biisi. Täytyypä siirtyä tuon streamin puolelle.

  2. Yllättävän hyvä levy. Odotin jotenkin että Farisin Cat’s Eyes -projekti olisi häirinnyt uuden levyn tekemistä. Ideoita tuntuu kuitenkin riittävän ja makukin tuntuu jannuilla jalostuvan aina uuden levyn myötä. Löytyy varmasti myös omasta top vitosesta tänä vuonna!