telnyashka x två


Varustelekan tuotekuvaus:
”Venäjän merivoimien tunnusomainen pitkähihainen raitapaita. Tämä ei siis ole sellainen inhoittava muotipaita joita kaikenmaailman rentuilla nykyään näkee, vaan särmästi puettavaksi tarkoitettu sotilasvaate!”

Kyllä. Minullekin tulee tosi sotilaallinen olo tämä päällä. ASENTO!

Kommentoi

  1. No siksi mäkin ton ostin, ku en enää jaksanu mitään inhottavia muotipaitoja vaan halusin tuoda sen sotilaallisen puoleni esiin. Nyt jos vielä lainaat Inkelle noista toista, niin meillä on kokonainen komppania kasassa! Tiimipaidat kesäretkelle?

  2. Jan, mikä koko sulla on?Onko reiluja kokoja ylipäätää? Mietin tässä, josko ostaisin herralle yllätyslahjan juuri hankitun veneen kunniaksi. Mikäs sen sopivampi kapteenilahja kuin merimiespaita! ;)

  3. Minuakin kiinnostaisi, millaista mitoitusta paidat ovat että ensimmäisellä kerralla tulisi tilattua oikea koko.

  4. Eeva, viikonlopun agendalle kenties?

    Tiina & TT, olen tosiaan M-kokoa lähes poikkeuksetta, mutta nämä raitapaidat otin paidat jo omistaneiden kavereiden suosituksesta koossa L ja nappiin meni. Hihat ovat hieman pitkät, mutta paidan istuvuus muuten aivan huippuluokkaa.

  5. […] Samuji Paita “lainattu” Janin hyllyltä Farkut Levi’s Tossukat Polder […]