don juan


 

Varsinaiset viettelijät nämä Juanit. Lasken nyt kaiken sen varaan, että kukaan muu ei tajua näiden täydellisyyttä ja nämä päätyvät lähiviikkoina seitsemänkymmenen prosentin aleen.

Robert Clergerie Juan Ankle Boot, $695, lagarconne.com

 

Kommentoi

  1. Jos nuo eivät päädy aleen, suosittelen käymään Kapteenskassa katsomassa Aiglen kenkiä. Ostin viime syksynä hyvin samanlaiset kengät, joissa oli aavistuksen paksumpi pohja. Villasukkien kanssa menivät talvellakin ja ovat yhä kuin uudet. Ensi talveksi ostan kaveriksi mustat, jos sellaiset löytyy. :)

  2. Jättesnygga!!

  3. Heidi, itse asiassa käväisin Kapteenskassa raitapaitaostoksilla mennä viikolla ja ihastelin kyseisiä kenkiä :) Olisin sovittanut, mutta kauppa oli menossa kiinni ja piti lähteä alta pois. Toisaalta muistelen että Pupulandian Jenni olisi ostanut viime syksynä (?) Aiglen kengät, mutta pieninkin koko olisi ollut hälle hieman liian väljä. Jenni taisi kuitenkin ottaa kengät villasukkien kanssa pidettäviksi, mutta mun jalka on ilmeisesti vielä hieman Jennin jalkaa pienempi :/ Täytyy sovittaa joskus ajan kanssa!