cross-check

Jos joku sattuu tietämään
a) mistä tuo kyseinen hame on
b) josko noita hameita saa vielä jostain
c) jotain jostain samankaltaisesta hameesta,
olisin todella, todella kiitollinen mikäli jakaisit tietosi kanssani. Tuo hame on minusta nimittäin todella, todella hieno.

(kuva cargocollective.com/closetvisit)

Kommentoi

 1. Mäkin haluan tietää :) toi on ihana hame!

  Asiasta toiseen, oletko tykännyt sun Phillip Lim-laukusta? Mä nimittäin tilasin saman mustana, olisin halunnut ruskean, mut niitä ei enää ollut missään.
  Ai miten niin oon malttamaton odottamaan sitä :))

 2. Malia, toivotaan että saamme vastauksen hamekysymykseen pian :)

  Mitä laukkuun tulee, olen ollut kyllä todella tyytyväinen! Kompakti koko ja soppelin kokoiset taskut, sinne mahtuu enemmän kuin uskaltaisi ulkonäön perusteella edes olettaa. Ruskea on ikääntynyt ehkä aika nopeasti mutta toisaalta todella kauniisti, mä toivon että tuo on niitä juttuja jotka paranevat vanhetessaan :) Mun mielestä se on nyt kauniimpi kuin paketista tullessaan, hieman tummunut ja noin. En usko että teit huonoa hankintaa, raportoihan mitä mustasta tykkäät! Itse olen tykännyt sen koruttomuudesta – kiva arkeen, mutta toimii pienessä illanvietossa vallan mainiosti!

 3. Urban outfitters, ostin juuri nykistä tuon hameen! On aivan ihana. Hassua nähdä se täällä!

 4. Lissu, voi aaa-aaa-aargh, ei ole nettikaupassa EU- eikä US-puolella. Mä en nyt näe muuta mahdollisuutta kuin sännätä lentokentälle ja takaisin Nykiin, ”voi harmi”. Nauti hameesta, se on ihan mielettömän hieno! Tiedät kelle meilata jos kyllästyt ;)

 5. Eiku helekkari, on se siellä! Lissu, mikä koko sulla on? Mietin että mitä sieltä tilaisi sitten…

 6. Mulla on itselläni s-koko, ja yleensä käytän 36-38 tai s-m. Sulle varmaan mahtuu xs! Hyvä että löytyi!

 7. Kiitos Inke kommenteista, laukku kuulostaa aivan täydelliseltä. Juuri tuo patinoituminen on aivan mieletön minusta, se tekee laukusta rennon ja mutkattoman. Mustassa ei varmaan ole ihan niin kivaa fiilistä, mutta laukun malli ja koko vaikuttavat myös tosi hyviltä, joten olen varmasti tyytyväinen kun sen huomenna (toivottavasti) saan :)

  Tuo hame on myös ihana, mulla on se ostoskorissa killumassa, mutta vielä en ole klikannut. Sillä havittelen pitkää hametta Chloen mataliin nilkkureihini, eikä tuo ihan sovi niihin, pitäisi olla hitusen pidempi helma. Mietitään.

 8. Kertokaa nyt puusilmällekin, missä tuo hame siellä Urbanin sivuilla on… auts, en löydä!!

 9. Lissu, voi kiitos kun tulit vielä vastaamaan :) Mä vielä hieman odottelen ja mietin raaskinko maksaa nuo kirpaisevat postikulut – toivottavasti ei ihan heti myy loppuun… Hieno on!

  Malia, toivottavasti tykkäät siitä mustasta, mä olen ollut kyllä tosi tyytyväinen! Veikkaan että siitä tulee loma-heinäkuun bestis, on sopivan rento ja hyvän kokoinen lomanviettoon. Mäkin mietiskelen vielä hametta, katotaan saako kumpikaan meistä lopulta toimittua :D

  Taru, jenkkipuolella ja piilossa väärän kuosin takana, tuota ristirastia ei ole suoraan esillä: klikkaapas tästä ja valitse oikea kuosi :)

 10. Kiitos, jo löysi puusilmäkin!