ihmekamaa

En to-del-la-kaan ole mikään hiusguru, joten täältä ei valitettavasti irtoa faktaa Joicon K-PAK -tuotteista. Tiedän vain, mitä tukalleni tapahtui ja haukon edelleen hieman henkeäni.

Taustoitetaanpas hieman: hiuksiani vaalennettiin raidoin useampi vuosi, nyt niitä on raidoitettu tovi tummemmalla sävyllä. Olen lisäksi myös hieman ja hiljalleen kasvatellut pituutta hiuksiini, kohta taidankin olla jo tavoitepituudessani. Aikanaan ahkerasti vaalennetut latvat, joita ei ole tasoitettu pariin kuukauteen (perjantaina taas, ah!) olivat päässeet melkoisen hapsuiseen kuntoon. Suurin syyllinen tähän taidan olla minä itse – suoristusrauta-addiktioni on pahinta sorttia, käytän päivittäin. Lämpösuojan kera tottakai, mutta eivät kai nekään ihmeisiin pysty…

Hapsottavia ja viisihaaraisia latvoja ihastellessani ja nyppiessäni muistin lueskelleeni vuosien varrella hehkutusta Joicon K-Pak Deep Penetrating Reconstructor -tehohoidosta. Mikään kokeilemani tehohoito ei ole minua aiemmin juuri vakuuttanut, olen saanut niillä aikaiseksi vain rasvaisen ja yliliukkaan tuntuista tukkaa. Epätoivon hetkellä nakkasin kuitenkin tehiksen virtuaaliseen ostoskoriini ja otin sen kaveriksi vielä putelin samaan sarjaan kuuluvaa, hiuksiin jätettävää Leave-In Protectant -hoitoainetta.

Purkit kotiin saatuani pesin hiukset, laitoin aimo kasan hoitoainetta pyyhekuivattuun päähäni ja annoin sen vaikuttaa ainakin suositellut viisi minuuttia. Pesun jälkeen laitoin jätettävää versiota tukkaani ennen föönäämistä – se toimii muuten myös lämpösuojana! Kuivasin hiukset ja sitten keräilinkin leukaani kylppärin lattialta – minne hiivattiin ne harottavat latvat hävisivät?

Toistin saman kuvion vielä seuraavana päivänä, mutta nyt en olekaan viikkoon käyttänyt muuta kuin sitä jätettävää versiota. Tehohoitoa kun ei ole ilmeisesti tarkoitettu päivittäiseen käyttöön… Silti ne latvahapsut ovat yhä edelleen teillä tietymättömillä. Hiushan on elotonta ainetta eikä sitä mikään aine voi varsinaisesti elvyttää, mutta aineiden sisältämä keratiini (mitä lie onkaan) ilmeisesti rakennepaikkaa vahingoittuneen hiuksen pinnan takaisin hyvään ja sileään kuntoon.

Olen aivan myyty ja suosittelen näitä lämpimästi kaikille karhealatvaisille. Ehkä en leikkaakaan perjantaina sitä siilitukkaa, jollaista arvelin kohtalokseni vielä viime viikolla…

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor 15,94 € ja Leave-In Protectant, 14,88 €, feelunique.com

Kommentoi

  1. Nää on tosiaan tujua kamaa. Ostin noi silloin joskus Jenkeistä ja noi oli niin silottavia, että mun kiharasta tukasta tuli SUORA ilman mitään harjaamista tai föönaamista tai suoristamista! Se ei siis ollut omalla kohdallani haluttu lopputulos, mut sulle varmaan just passeli, kun suoristat tukan eniveis :)

  2. Eeva, no huhhuh! Mua tuo suoristuminen ei tosiaan haittaa… Tosin jos joku löytää sellaisen aineen jolla suorasta tukasta saisi väliaikaisesti laineikkaan ilman kihartamista ja vääntämistä, voi sellaisesta vinkata :D Mut joo, suoristusraudan käyttäminen tuntuu jotenkin sujuvammalta kun tuo leave-in on alla, liukuu tosi nätisti ja hyvän lopputuloksen saavuttaa vähemmällä vaivalla. Olen ehkä hieman rakastunut…

  3. Täytyypä kokeilla tuotakin, kiitos vinkistä!

    Mulla on ollut jo parin vuoden ajan säännöllisessä käytössä K-Pak Split End Mender. Lisään sitä hiuksiin pesun jälkeen ennen föönausta tuomaan sileyttä. Toimii hiukan luonnonkiharaan ja karhean puoleiseen kuontalooni loistavasti!