vaihtoehtoiset kesäkengät

Jos saisin nämä Hopen uutukaiset, en säästelisi niitä syksyyn vaan jättäisin sukkikset kotiin ja yhdistäisin nämä kesämekon pariksi.

Paitsi en ehkä ihan näillä helteillä. Huh. Tänään en tosin uskaltanut jättää niitä sukkiksia väliin, äiti kun torui kesäflunssaa potevan tyttärensä lauantaista sukkahousuttomuusvalintaa. Mutta mikä meni vikaan, kun 66 denieriäkään eivät parantaneet flunssaa, vaikka ulkona oli tänään ainakin 25 lämpöastetta ja vieläpä varjossa?

Hope Chy Boot, 320 €, hope-sthml.com

Kommentoi

 1. Liika vaatteita?

 2. Liian vähän tällaisia hienoja, järkeviä kenkiä?!

 3. Moikka Inke!

  Ihan pakko kysyä sun hiuksista. Itsellä on lievä hiuskriisi menossa, ja olis hakusessa just sellainen kylmänvaalea sävy mikä sulla vielä vähän aikaa sitten oli. Olen sitä täällä aina kuvista salaa kadehtinut ja toivonut itselleni samanlaista. Kysynkin nyt siis, että onko väri saavutettu pelkillä raidoilla vai sekä pohjavärillä että raidoilla? :) Ja saako vielä udella kampaamon nimeä?

  Kiitokset jo etukäteen! :)

  PS. Kiitos ihastuttavasta blogista!

 4. cityblue, suosittelen myös sitä vaaleaa sävyä, minä viihdyin siinä hyvin ja pitkään! :) Sekä entinen että nykyinen värini (sekä kaikki nämä välivaiheet) on tehty raidoittamalla. Vaalean päälle kampaajani nakkasi aina sellaisen kirkasteen vaikuttamaan toviksi väriaineen poishuuhtelun jälkeen. Oon kyllä tykännyt siitä että tukka on raidoin tehty, tyvikasvu ei näytä koskaan aivan totaalisen karmivalta ja sävymuutoksia on kivempi tehdä pikkuhiljaa kuin kertapamauksella. Tukkaguruni on jo vuosia ollut Anna kampaamo Headmadesta, häneltä kyllä onnistuu!

  Kiitokset myös kehuista, ihanaa että viihdyt täällä.

 5. ou jees, mitkä kengät. sait ylipuhutuksi. :-) p.s. treffit tänä kesänä?

 6. spots, jotenkin mä aavistin että säkin voisit näille lämmetä :) Ja hei, loistoidea! Meilaillaanpas :)

 7. Kiitokset vastauksesta, vähän ajattelinkin, että väri on saatu aikaiseksi raidoilla kun sun väri on ollut aina fresh eikä ”tunkkainen” värikypärä niin kuin kokovärillä värjätessä monesti käy :) En asu Helsingissä, mutta siellä tulee säännöllisesti vierailtua, niin täytyy koittaa jos Annalle saisi ajan.. :) Osaatko sanoa, onko Headmadeen yleensä pitkä jonotusaika; pitääkö aika varata viikkoja etukäteen?

 8. Moikka, kannattaa soittaa ja kokeilla, kyllähän se Anna hyvin työllistetty on mutta onhan kalenterissa sivuja jos hieman malttaa odotella :) En osaa tarkemmin sanoa, ite varaan aikoja eteenpäin aina käydessäni ja järjestelen menot sitten niiden mukaan. Suosittelen :)

 9. Täytyy siis vain ottaa luuri kauniiseen käteen ja kokeilla! :) Kiitos taas!