laukussa

 

Laukkuni uumenissa tällä hetkellä:

– lompakko (Acne)
– avainpussukka (Marc by Marc Jacobs)
– työpuhelin (Nokia E7)
– omien asioiden puhelin (iPhone 3G)
– muistikirja (Archie Grand/My O My)
– HKL:n kortti
– kyniä: lyijy- ja musteversiot
– pari laastaria
– erinäisiä flunssalääkkeitä sekä särkylääkkeitä
– nenäliinoja (siivosin käytetyt pois yleisen hygienian nimissä)
– puuterirasia (MAC Studio Fix)
– poskipuna (Benefit Dandelion)
– välipala – koska kukaan ei halua nähdä sitä, kun verensokerini laskee (9 Bar Organic, Ruohonjuuri)
– aurinkolasit + kotelo, puoliksi piilossa rekvisiittakukkapuskan alla (Illesteva Leonard)
– käsirasva (Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve, suosittelen lämpimästi!)
– huuliasioita: Chanel Rouge Coco Shine, sävy Boy / Burt’s Bees -huulirasva / Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, sävy 02 Apricot Shimmer
– valokynä YSL Touche Éclat

 

Kommentoi

 1. ”omien asioiden puhelin”, mahtava.

  Mutta missä on muovitaskut???

 2. Sori tää on huono juttu, mutta väsyneenä voi hihittää kaikelle, ja varsinkin sille että tuo kukka-astelmakin olisi päivittäin sinun laukussa. Anteeksi vielä hihihihihiiiihiii

 3. Stella, muovitaskutko? No siellä lompakossa tietty! :D

  sis, mitä, eikö sulla ole kukkapuskaa aina mukana laukussa?! Kauheen kätevää, jos on vaikka unohtanut jonkun synttärit – pelastus on lähellä! Lisäksi saa vastinetta kalliille puskalle, kun ei jätä sitä kotiin kuihtumaan päiviksi.. Vie aamulla sen töihin mukanaan ja ottaa illaksi kotiin, ei mene hetkeäkään kukkaloistoa hukkaan!

 4. Ah, tuo laukku! <3

 5. nyt on kyllä sitten pakko kysyä, että mitä käy kun verensokeri laskee?

 6. Kata, kyllä – se on ihana, vaikka itse sanonkin :) Love it!

  vesiheinikki
  , jaa-a – eloonjääneet todistajat ovat hirmuisen vähissä. Eiku.. Kai se lopputulema on sellainen tinttaileva kitisijä, jota mikään ei miellytä ja kaikki – erityisesti se nälkä – on MUIDEN VIKA. Jan on oppinut välttämään konfliktitilanteita mm. nakkailemalla mulle verensokerikriisin lähestyessä sellaisia urheilijoille tarkoitettuja hedelmäsokeripuristeita :D

 7. Hei tää nyt ei liity aiheeseen, mutta millaisia käyttökokemuskia sulla on tosta nokia E7:sta? Oma puhelin vetelee viimeisiään ja pitäisi uutta hankkia. Olisi kuitenkin kiva tietää onko se oikeasti niin kätevä kuin kuvittelen, ennen kuin maksan itseni kipeäksi :)

 8. Hei mistä olet ostanut tuon Marc by Marc Jacobsin avainpussukan? Olen yrittänyt metsästää itselleni samanlaista jo jonkin aikaa, mutta olen törmännyt vain kullan värisellä vetoketjulla varustettuun versioon ja haluaisin nimenomaan hopeisen version.

 9. nennas, mä en osaa oikein sanoa vielä, sain puhelimen viikko sitten enkä ole ihan hirmuisesti vielä ehtinyt sillä leikkimään :) Huimasti siinä tuntuu olevan ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, lisäksi tykkään tuosta kosketusnäytön alta paljastuvasta näppiksestä. Veikkaan, että tästä tulee mulle vielä oikein mainio työkalu, kunhan opin käyttämään tuota hivenen nykyistä sujuvammin :)

  A, ostin pussukkani muutama vuosi sitten Gaudetesta, mulla on myös siihen sopiva laukku :) Molemmat ovat tosiaan vieläkin mallistossa, mutta ainakin täksi kevääksi kaikki taitavat olla kullanvärisin metalliosin varustettuja. Ehkäpä sieltä tulee syksyksi taas hopeaa?

 10. Kiitos tiedosta! Laukkukin on varmasti ihana. :) Täytyy seurailla tilannetta syksyllä, josko silloin löytyisi hopeaa.

 11. A, pidän peukkuja :) Tsekkailehan eBayt tms. josko sieltä löytyisi nopeammalla aikataululla! Mun mielestä ihan loistopussukka – sinne menee kivasti avaimet sisään niin etteivät ole naarmuttamassa puhelimia tms., lisäksi pussukassa on aina bussikortti ja hieman lääketarpeita. Jos olen lähdössä esim. pienemmällä käsilaukulla iltamenoihin, tungen pussukkaan pankkikortin ja pari kolikkoa ja se palvelee mainiosti myös pikkulompakkona.