reissukengät

Otin ja tilasin kengät. Varsin reissaavaa sorttia vaikuttaisivat olevan, oikein jännittää millaisiin seikkailuihin näiden kanssa vielä päätyy.

Kengät nimittäin lähtivät kuriirikyydillä Malmöstä (1) viime viikon torstaina Tanskaan, Köpikseen (2). Köpiksestä kengät halusivat kuitenkin äkkiä takaisin Ruotsiin, Tukholmaan (3). Ilmeisesti saivat sieltä jotkut halvat lennot, koska seuraavana päivänä ne päättivät lähteä ex tempore katsastamaan minkälainen on meininki Lontoossa (4). Ei ilmeisesti mikään mieletön, varsin napakkatahtisella turneellaan kengät nimittäin siirtyivät yhdeksi yöksi Saksaan, Kölniin (5).

Jokin Kööpenhaminassa jäi ilmeisesti kenkiäni kaivelemaan, koska ne halusivat vielä uudestaan piipahtaa siellä (6) ennen kuin malttoivat eilen matkata uuteen kotiinsa tänne Helsinkiin (7). Tervetuloa, hienot olette!

Minun pitäisi ensi viikolla piipahtaa työn merkeissä Madridissa, Barcelonassa ja Milanossa.

Vaihtoehtoja on nyt kaksi:

1) joko luotan siihen, että näiden kenkien seurassa reissu ja siirtymät sujuvat varsin sukkelasti ja lähden matkaan nämä jalassani

tai

2) jätän kengät eteiseen ja yritän välttää mystisiä ja suunnittelemattomia välipysähdyksiä oudoilla paikkakunnilla ja väärissä maissa. (Ja luotan siihen, että kengät pysyvät eteisessä vaikken en ole niitä vahtimassa.)

Kengät Mark McNairy TBS Chunky Brogue, tresbienshop.net

Kommentoi

  1. Hienot stiflat! Katselin myös noita mutta hieman huolettaa crepe-pohjan kestävyys, valkoisen vibramin sain käveltyä loppuun reilussa vuodessa (myönnettäköön että tuli käveltyä paljon). Pistä raporttia kulutuksesta kauden lopulla :)