oh, the possibilities!

No nyt on valtaisaa uusi lempimekko -potentiaalia. Konseptilla ruutukangas – lyhyet hihat – pyöreä kaula-aukko ei voi mennä vikaan, kyseiset elementit kun löytyvät myös tämänhetkisestä lempimekostani. Sen ostin käytettynä kahdeksalla eurolla, sittemmin sitä on paikkailtu saumoista ja vetoketjun kiinnityskohdista ainakin kahdeksan kertaa. Pitäisi varmaan suorittaa iskua pehmentäviä ja tulevaisuutta valmistelevia toimenpiteitä, ennen kuin se aika lopullisesti ajaa mekkoseni ohitse…

A.P.C. Laura Dress, 200 €, apc.fr

 

Kommentoi

  1. Mikään ei ole musertavampaa, kun oma lempiasia vaan on lopulta niin kulunut, ettei sille voi tehdä enää mitään. Minun punaiset, ikuisesti lempisaappaani saivat lopulta suutarin lähinnä pudistelemaan päätään ja toteamaan, että entäs jos neiti alkaisi käyttää myös niitä muita kenkiä. Neljättä suutarikeikkaa ei niille kengille enää siis tullut. Olisi pitänyt korjata vaan, no, aika lailla kaikki. Eikä korvaavia tietenkään vieläkään ole löytynyt :/

  2. eskimolapsi, äläpä muuta virka! Mekollani on toivottavasti vielä toivoa, ainakin se kangas siinä on vielä melkoisen hyväkuntoista… Saumat ja vetskarit vain prakaavat, pitänee huollattaa tuo jossain vaiheessa. Korvaavaa tai mitään vastaavaa, aina toimivan oloista tekelettä kun ei ole vielä löytynyt. Ikävä kuulla kengistäsi, mutta onneksi sait nautiskella niistä sentään useita vuosia!