nadinoo, ihanoo

Olen tässä vietellyt lomapäiviä keskiviikosta asti, nukkunut pitkään ja haahuillut lounastamaan hyvässä seurassa. Ei passaisi kyllä valittaa, mutta veikkaan että lounaan jälkiruuan jälkiruuaksi nautitut pinkki kuohuva ja karkkiväriset leivonnaiset olisivat olleet – jos mahdollista – vieläkin maittavampia, jos olisin tajunnut pukeutua niiden kanssa sävy sävyyn enkä olisi laahustanut paikalle mustissani.

Seuraavaa lomapätkää – heinäkuussa, jos luoja suo – varten voisi varautua ja tilata jotain ällösöpön ja hajuvedentuoksuisen pumpuliunelman välimaastossa leijailevaa brittiläiseltä Nadinoolta. Sokerinsuloiset mekko-mekkoset ovat Englannissa käsintehtyjä, enkä suoraan sanottuna yllättyisi mikäli ne toimitettaisiin kotiin tavanomaisen kuriiriyrityksen sijaan esimerkiksi yksisarvisella ratsastavan keijun kuljettamina, tähtipölyn saattelemina.

Vasemmasta yläkulmasta myötäpäivään:
Lula’s Untie Me Dress, £145
Fleur’s Spinning Teacup Dress, £155
Pixie’s Adventure Cape, £240
Pixie & Lula’s Plume Mini, £119
kaikki nadinoo.com

 

Kommentoi

  1. Apua miten ihastuttavia mekkoja! Varsinkin tuo Lula’s Untie Me Dress näyttää sellaiselle että vain kesä aurinko ja nurmikko sekä mansikoita passaisi sen kaveriksi. Ihania!