feeling blue but there is always hope

Hopen pre-fall -mallisto näyttää hurjan hyvältä. Rakastan noita sinisen sävyjä, varsinkin tuota vaaleaa noissa housuissa, tuossa jakussa ja noissa shortseissa. Niin, ja tuollainen musteensininen, onpas kaunis väri.

Lisäksi haluaisin viimein pitkän hameen. Yhden kyllä hankin sovittamatta jo viime vuonna, mutta pituusrajoitteiselle se olikin varsin reilunmittainen tuubimekko. Hupsista.

Lyhyen maksihameen löytymistä odotellessa taidan vain tästä inspiroituneena keskittyä kasaamaan päälleni yhtä aikaa kaiken omistamani sinisen. Musteensinistä taitaa kaapista löytyä vain yhden reikiintyneen kotipaidan muodossa – minä aloitan siitä.

 

Kommentoi

 1. ahh, Inke minkä teit! Kokoelma vei sydämeni täysin! =)

 2. Samoin minun! Harmi, mutta nuo shortsit olivat loppu verkkokaupasta. Onneksi on kuukauden päästä matka varattuna Tukholmaan ja pääsee hypistelemään vaatteita paikan päälle.

 3. Ihan mahtavaa, kiitos Inke, kun linkkasit! Mutta voi Stiina, mitä uutisia. Mun on pakko saada noi sortsit tai vähintään pitkät housut, ei puhettakaan muusta.

 4. Kivan näköistä on, kyllä!

 5. Yvonne, taisi napata kyllä molempien sydämet tämä :)

  Stiina, toivotaan että Ruotsista löytyy vielä! Hopen liike on aika ihana… Jos ei shortseja löydy, saattaapi jotain muuta löytyä :D

  Jenna, eipä kestä! Sulle sopis niin huikeasti myös nuo pitkät housut, voin vain kuvitella. Voinko käyttää pakkokeinoja, että hankkisit sellaiset?

  violet, totta, Hope hallitsee :)