idlaa-jan

Koittakaa kestää lievää skitsofreniaani, jonka johdosta näitä reppureissaa-janeja, stalkkaa-janeja ja jan-tusia sikiää. Tuoreimpana tulokkaana on idlaa-jan: nimihän viittaa tietysti henkilöihin, jotka hengailevat keskustelukanavilla hiljaisina eivätkä osallistu keskusteluihin.

Näissä NYCistä ostetuissa Florsheimin kengissä on hieman samanlainen olo. Ne ovat täysin hiljaiset ja nämä jalassani pystyisin halutessani hiippailemaan selkien taakse säikyttelemään ihmisiä kiinni jäämättä. Tuon mukavan ominaisuuden ohi kirinee kuitenkin se seikka, että nämä ovat pehmeimmät ja mukavimmat kengät jotka olen koskaan omistanut. Punotusta nahasta johtuen ilmastointikin toimii, joten ne ovat täydelliset kesäkengät. Inke nämä Odinin hyllyltä bongasi ja pakotti sovittamaan, joten vastapalveluksena lupaan ja vannon etten hiippaile häntä säikäyttämään… Siis nämä kengät jalassa ainakaan.

(Ja huomenna tulen taatusti löytämään takkini taskuista Tic Tac -askeja… Siis löytyykö tilannetta, johon Seinfeldistä ei löytyisi ratkaisua?!)

Kommentoi

  1. Love them:)