takinkääntäjän valinta

Tässäpä päivänpolitiikkaa kaikille takinkääntäjille – punaisesta siniseksi ja takaisin fiilispohjalta ja ihan tuosta noin vaan!

Samaa henkeä ja käänneltävää sinipunavalkoista printtikuosia tarjoavat tänä keväänä Isabel Marant ja You Must Create. Marantin versiota en onnistunut enää nettikaupoista löytymään, mutta päättelisin että ei tuo muutenkaan olisi meikäläisen saavutettavissa ollut. YMC:n versio taas saattaisi ollakin, ja voi muutenkin olla, että tuo hillitympi kalansuomukuosi olisi enemmän meikäläistä kuin Marantin bandana isona pintana.

Molemmista pidän kyllä, värikäs jakkuhan voisi olla kivaa piristystä kauluspaitapäiviin. Saanko?

Isabel Marant Howell Reversible Jacket
YMC Reversible Bolero Jacket, £160, youmustcreate.com

(kuvat Isabel Marant + metiersf.blogspot.com sekä youmustcreate.com)

Kommentoi

 1. Ilman muuta! Ihana jakku tuo YMC. Munkin tekis mieli!

 2. Kyllä saat… tilata tuon siskollesi syntympäivälahjaksi, jotka onkin sopivasti jo ihan nurkan takana! Ihanaa kiitos, tää on kyllä ihan liikaa, mutta olenhan sen ansainnut? jee!

 3. Hei!

  Kommentoin tähän, vaikka asia ei liitykään postaukseen.. Eli, mistä olet löytänyt sen törkeen hienon Vibskovin hatun, joka sinulla on jossain aiemmassa kuvassa?

  Kiitos!

 4. Taru, vielä en uskaltanut, mutta uskalsin sen YMC:n mekon. Pala kerrallaan <3

  sis, aika ovela olet! <3 pus!

  mhk, se tarttui mukaani Nykistä :) En uskaltanut tilata sitä sovittamatta viime syksynä kun niitä vielä sai, sitten yritin myöhäisherännäisenä metsästää moista netistä kevään aikana tuloksetta. Vibskov oli avannut oman liikkeen Nykiin kaks päivää ennen meidän visiittiä ja siellä roikkui seinillä hattua tummansinisenä, harmaana ja sinapinvärisenä. Päädyin tummansiniseen ja rakastan, rakastan, RAKASTAN!

 5. Snyggt!:)