nepenthes nyc

 

Nyt on taas reissumuistojen kaivelun paikka, tällä kertaa kauppavinkin muodossa. Nepenthesin liikkeeseen kohdistuivat lähes kohtuuttomat ennakko-odotukset – onhan se kuitenkin lempparini Engineered Garmentsin koti. Samassa rakennuksessa sijaitsevat sekä liike että showroom ja jopa osa merkin tuotannosta. Jos tähän vielä lisää liikkeen parvella tällä hetkellä toimivan Mark McNairyn pop-up -liikkeen, olisi Janin vierailun lopputulemaksi voinut lähes vannoa valtaisaa vararikkoa.

Oma saaliini? Yksi taskuliina.

Inke vuorostaan löysi EG:n naisten mallistosta aivan jumalaisen hienon kauluspaidan. Itselläni on useampia samanmallisia, mutta jostain syystä paita näyttää paremmalta hänen päällään. Mikä lie?

Nepenthes, 307 West 38th St., New York

Kommentoi

  1. Vararikkoa olisin itsekin ennustanut EG-faneille. Eikös tuolla kuitenkin ole myynnissä esim spesiaaliversioita takeista joita ei jälleenmyyjille edes anneta? Ainakin jossain vaiheessa kuolasin härskiä Derrick-mallista/nimistä takkia jossa oli symmetriset neljä taskua etupuolella.

    Pakko päästä joskus vielä käymään.