ennennäkemätöntä

Eilen tapahtui jotain ennennäkemätöntä – poistuin tukholmalaisesta Welcome-liikkeestä tyhjin käsin. Tämä ei suinkaan johtunut huonosta valikoimasta, ennemminkin jostain NYC-kaipuuseen juurensa juontavasta itsekurista. Kauppa kylläkin oli tapansa mukaan jälleen täynnä kauniita ja toinen toistaan hienoimpia takkeja sekä kauluspaitoja. Lisäksi siellä oli hurjasti uusia kenkämalleja, hienoja nekin. Toistelin katsellessani itsekseni suht maanisesti mantraa: tällä-hetkellä-et-tarvitse-yhtään-mitään-yhtään-mitään-yhtään-mitään..

Vaikka poistuinkin tyhjin käsin, niin sainpahan ainakin kuulla Our Legacyn lähiviikkoina myyntiin tulossa olevasta pienimuotoisesta, lähinnä kauluspaidoista muodostuvasta välimallistosta. Mallistossa tulee olemaan jotain ennennäkemätöntä, sillä herrat ovat kuulemani mukaan revitelleet kuosivalinnoissaan oikein huolella. Ainakin osa kankaista on nähtävissä yllä näkyässä kuvassa – luvassa on siis muun muassa surffi-, havaijipaita- ja kukkaiskuoseja. Henkilökohtaisesti en taida surffi- ja havaijipaidoista innostua, mutta pilkut kiinnostavat aina ja ehkäpä myös se valkovioletti kukkaiskuosi. Saas nähdä miltä nämä näyttävät, kunhan ilmaantuvat heidän verkkokauppaansa.

Minkälaisia ajatuksia nämä herättävät teissä? Sopivatko tällaiset kesän katukuvaan vai olisiko ollut parempi jättää kuosikankaat sinne mistä löytyivätkin?

Kommentoi