Kommentoi

 1. Tervetuloa! Hyvältä näyttää, tosi street. Matkakertomuksia odotellessa.

 2. Just ihana. Tosin olisin itse kyllä vaatinut hyvitystä siitä, että hotellissa pistivät tuijottelemaan lumista maisemaa! Hrrrr. Lisää juttuja ootellessa.

 3. Hienoja kuvia! Asun täällä New Yorkissa, välillä pitää katsoa valokuvia (ja jonkun toisen ottamia), jotta muistaa taas kaupungin upeuden. Äh, pitää itsekin terästäytyä taas ja alkaa kuvaamaan paremmin. Jään odottamaan juttuja reissustanne!

 4. Hei, mikà hotelli ??

 5. Olitteks te jossain Morrison -kulmilla kun tekstit on noin vahvasti The Doorsia?;-)

 6. Hanna-Katariina, niitä taatusti tulee! :)

  Eeva, no nii-in! Hyvä pointti muuten toi luminen maisema – taidan laittaa hyvityslaskun vetämään. :D

  Niina, voi, nyt oon kade-kade-kade. Viikko kului pohdiskellessa että miten sinne pääsisi asumaan ja mitä siellä tekisi. Any ideas? ;)

  cristal, Thompson LES oli hotellimme, jäi hyvä fiilis siitä! Meidän itse asiassa piti alunperin olla upouudessa hotellissa nimeltään The Nolitan, mutta se ei ehtinyt valmistua ajoissa :D Hyvä oli paikkaaja.

  violet, Lower East Side – onko tässä joku yhteys? :D

 7. Tjaa, en näe jos yhteys onkin. Ehkäpä End is near vähän kaikkialla;-)

 8. Hei oot ehkä puhunu noista sun arskoista mut ii-ihanat-mistä ja kenen?! :)

 9. kryp, Illestevan :) Oon niitä fiilistellyt täällä blogin puolella mutta tarttuivat mukaan Nykistä. Tarkempaa kuvaa tulossa!

 10. Moikka,
  Vähän noloa kysyä tämmöistä, mutta oliko tuossa Les Thompson hotellissa siistiä? Kun on niitä luteita ja torakoita siellä nycissä. En millään haluaisi pilata matkaa niitä kiusankappaleita ”pelkäämällä”..

 11. Moikka senja, hotelli oli varsin siisti ja hienokin. Tosin eipä nuo luteet siellä vissiin hirveesti katso hotellin tähtiluokitusta – jos tulevat putkista, niin löytävät kyllä tiensä niin murjuihin kuin lukaaleihinkin. Tsekkasin tosin Bed Bug Registrystä (http://bedbugregistry.com/) nykytilanteen, eikä hotellista ollut sen mukaan löytynyt ötököitä. Tosin en sit tiedä miten luotettava tuo sivusto on – ilmeisesti noita ilmoituksia voi tehdä kuka tahansa, niin asiakkaat kuin esim. kilpaileva hotelli naapurista ;)

  Ihanaa matkaa, yhtään ludetta mä en siellä ole vielä nähnyt eikä mua ole mikään purrut – ei ne ilmeisesti siis vallan kuhise siellä :)