2 become 1


Kuten olenkin jo todennut useamman otteeseen: rrrakastan Conversen Purcelleja. Erityisesti kaikista klassisimmassa muodossaan – valkokankaisina. Se, että pidän Mackintoshin valmistamia klassikkotakkeja todella kovassa arvossa, on tähän päivään asti tainnut olla paremmin varjeltu salaisuus. Tulipahan sekin nyt viimein mainittua näiden kahden tekemän yhteistyön ansiosta.

Yleensä tällaiset, yhä yleistyvät yhteistyökuviot pelottavat enemmän kuin innostavat. Taustalla ovat kuitenkin ensisijaisesti yritysten mahdolliset synergiaedut sekä markkinakasvu eikä alkuperäisen tuotteen parantaminen tai oikeastaan edes sen jatkojalostaminen. Lähtökohdat ovat toisin sanoen valitettavan usein totaalisen väärät ja lopputuloksen kanssa mennään monesti takapuoli edellä puuhun.

Näkemieni kuvien perusteella antaisin kuitenkin siunaukseni tälle yhteistyölle ja kovin mieluusti ottaisin itselleni nuo siniset kengät (sekä tuon beigen takin). Mitenköhän Mackintoshin vedenkestävä kangas mahtaa toimia kengissä?

(kuvat freshnessmag.com)

Kommentoi