mutkumähaluun

Täällä on podettu reppukuumetta jo tovi. Kuvan reppu saattaisi näyttää kesällä melkoisen kivalta sekä minulla että Janilla.. Siinä on kaikkea sopivasti liikaa, erityisesti japanilaisia koululaisviboja.

En vain tiedä, paljonko repuille noin ylipäätään olisi sitten loppujen lopuksi käyttöä – ehkäpä yksi yhteinen reppu riittäisi tähän talouteen. Molemmat tietysti haluaisivat käyttää yhteisreppua juuri samana päivänä, mutta eiköhän tuonne molempien tilpehöörit mahtuisi ja kantovuoroista voi vaikka vetää pitkää tikkua…

…ainakin teoriassa. Terrierin sinnikkyydellä siunattu naispuolinen repunkantaja päästäisi olkahihnoista irti todennäköisesti heti vuonna 2025, kun laukusta on jäljellä enää umpimetsään eväsrepuksi kelpaava versio.

Henrik Vibskov New Bike Bag, $484, lagarconne.com


Kommentoi

  1. öh, miks mulle tuli tosta ekana mieleen lederhosenit :D henkselit ja kaikki!

  2. moikka,

    kiva blogi, kiitti siitä. miten on noiden verojen kanssa kun tilaa tuolta lagarconnesta? osaatteko kertoa..

  3. anna, hahahah! No kieltämättä, nyt kun mainitsit….

    niina, kiitokset kiitoksista! :) La Garçonne lähettää Fedexin kautta, joten ymmärtääkseni tavarat jysähtävät tulliin aika suurella tarkkuudella. Vaiko? No, näin mulle kävi. Tietty vähän harmitti, mutta olin ennen tilaamista laskenut loppusumman päälle verot sekä tullimaksut, tehnyt tilauksen henkisesti siihen summaan varautuen ja kannoin vastuun hammasta purren.

    By the way, putiikista saa koodilla ”SPRLG10” -10% 19.-21.4. ;)